Muscat de Beaumes de Venise
Før musen henover billedet for at zoome
Rhône er Frankrigs «Best Buy« vinområde nr. 1. Områdets meget seriøse vinproducenter har ikke gennemført de samme høje prisstigninger som deres kolleger i Bourgogne og Bordeaux. Samtidig har Rhône et stabilt klima, der mere end sjældent giver problemer med udvandede vine p.g.a. regn under høsten.

Delas Frères, grundlagt i 1835, blev i 1977 overtaget af det anerkendte Champagnehus, Champagne Deutz. Med en god kapitalindsprøjtning har vinhuset i løbet af en årrække bl.a. fornyet al vinifikationsudstyret, så huset i dag fremstår som et af de mest moderne vinerier i Rhônedalen. Endvidere er husets kapacitet udvidet for at kunne imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel, hvilket også har bevirket, at på trods af husets mange besiddelser af vinmarker i nogle af Rhônedalens mest berømte kommuner, opkøber man nu også en vis mængde druer fra de mest kvalitetsbevidste vinavlere i området.

I dag regnes huset blandt Rhônes top 10 producenter,- ikke mindst på grund af firmaets superdygtige winemaker, Jacques Grange, der om nogen har fået skrevet vinhuset ind i stjernernes vinbog!

Når man kommer ad hovedvejen og passerer bjerglandsbyen Beaumes-de-Venise, mødes man af et fortryllende syn. Husene ligger klæbet op ad bjergsiden, og man kan undre sig over, at der overhovedet er nogen, der har valgt at bosætte sig der. Ikke desto mindre er dette tilfældet, og vover man turen derop, vil man ofte blive mødt af en dristig lastbilchaffør, som har været oppe at hente vin ved byens kooperativ. Kooperativet laver da også ganske udmærkede vine, men ønsker man virkelig at udforske områdets populære dessertvine, skal man gå efter de navngivne, små producenter. Delas Frères må - på trods af firmaets størrelse - betragtes som en af byens små producenter med sin årlige produktion på 30.000 flasker. Druerne bliver høstet på marken La Pastourelle, som har en jordbund af kalksten og ler. Dette giver sammen med Middelhavsklimaet og bjergenes beskyttelse mod mistralen de perfekte forhold for Muscatdruen.
Vinifikation
Druerne håndhøstes og presses, når de er fuldmodne. Gæringen, der foregår på ståltanke ved 15 grader i 21 dage, stoppes efterfølgende ved at tilsætte alkohol, hvorved alkoholstyrken bringes op på 15%. Vinen modnes på ståltanke, før den tappes på flaske og frigives til salg.
Vis mere
Vis mindre

Muscat de Beaumes de Venise

Varenummer: 12961109
DKK 210,00
(DKK 168,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørDelas FreresLandFrankrig
OmrådeRhôneUnderområdeBeaumes de Venise
Type/FarveDessertvinDrue100% Muscat
DyrkningTraditionelFlasker pr. Colli12
Serveringsforslag Oste - kraftige
Desserter - svagt søde
Desserter - meget søde
Alkohol 15,00%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Kork
PakningKarton
Smagekommentarer
Dybgylden dessertvin med en intens duft af blomster og tropisk frugt. Smagen er elegant og forfriskende med en fedme, der afbalanceres af den underliggende syre.
Mest populære
Moscato d'Asti
Moscato d'Asti
DKK 85,00
(DKK 68,00)
Brachetto d´Acqui
Brachetto d´Acqui
DKK 100,00
(DKK 80,00)
Zagara Moscato d'Asti
Zagara Moscato d'Asti
DKK 120,00
(DKK 96,00)
Errazuriz Late Harvest Sauvignon, 3/8  ltr.
Brachetto Gatij
Brachetto Gatij
DKK 210,00
(DKK 168,00)
2018 Muscat de Rivesaltes
2018 Muscat de Rivesaltes
DKK 140,00
(DKK 112,00)

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk