- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
SLUTSPURT 🍷 Septembers bedste vintilbud - Klik her
Irish Coffee
Klassikeren over dem alle. Irish Coffee eller bare irsk kaffe. Når aftenen går lidt på hæld og du måske fryser en lille smule, er varmen fra kaffen og whiskyen lige præcis det, du har brug for. Download opskrift
Ingredienser
- 1 dl god kaffe
- 4 cl whisky (bør i princippet være irsk, men det er ikke et krav)
- 2 teskefulde brun farin
- 2 letpiskede spiseskefulde flødeskum
Fremgangsmåde
- Start med at brygge en god kaffe. Den må gerne være forholdsvis kraftig, så den står imod whiskyen. Husk at der kommer brun farin i.
- Pisk lidt forholdsvis let. Fløden må nemlig gerne creme ud, så det hele bliver blødt og lækkert...
- Hæld to teskefulde brun farin i bunden af et lidt kraftigt glas, og hæld kaffen over. Rør rundt så sukkeret opløses i kaffen.
- Hæld whisky i og slut af med et par spiseskefulde flødeskum. Det skal bare forsigtigt lægges oven på. Skål - eller slainte, som irerne siger!
![Klassikeren over dem alle. Irish Coffee eller bare irsk kaffe. Når aftenen går lidt på hæld og du måske fryser en lille smule, er varmen fra kaffen og whiskyen lige præcis det, du har brug for.
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/7a387db2-8000-495e-b001-6db3766e845f|Download opskrift]](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-638314873985326650/48/c5/ed3e-faa6-4aca-be73-8d11e98a4d5b/Irish%20Coffee.jpg)