SLUTSPURT 🍷 Septembers bedste vintilbud - Klik her

Bellini

Forkæl dig selv med en sprudlende Bellini! Et italiensk mesterværk med rødder i Venedig og elsket over hele verden. Vanvittig simpel og superskøn. Glas: Riedel Veritas Champagne Download opskrift

Ingredienser

  • 7,5 dl tør prosecco
  • 5-6 stk. modne hvide ferskner
  • 0,5-1 dl sukker (efter din egen smag)
  • 0,5-1 stk. citron - saften herfra

Fremgangsmåde

  • Skold fersknerne og træk skindet af dem. Fjern stenene og purér ferskenerne i en blender med lidt sukker og citronsaft. Du kan selv tilpasse, om din Bellini skal være mere sød eller sur.
  • Fyld champagneglas en tredjedel op med ferskenpure. Top forsigtigt op med prosecco. Pas på, det kan skumme let og flyde over. Serveres med det samme.
  • Du kan købe puré af hvide ferskener. Modne nektariner kan også bruges, men det får ikke præcis den samme fine smag.
Forkæl dig selv med en sprudlende Bellini! Et italiensk mesterværk med rødder i Venedig og elsket over hele verden. Vanvittig simpel og superskøn.

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/veritas/veritas-champagne-6449-28-2-pack|Riedel Veritas Champagne]

[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/761f647b-5155-4eed-bc4d-ffd03a82220b|Download opskrift]

Det skal du bruge:

Bellini - italiensk elegance


Bellini er en klassisk italiensk cocktail lavet med prosecco og ferskenpuré eller nektar. Den blev skabt af Giuseppe Cipriani, grundlæggeren af ​​Harry's Bar i Venedig i 1930'erne. Cocktailen er opkaldt efter den italienske renæssancemaler Giovanni Bellini, hvis arbejde havde en lyserød nuance - præcis ligesom den lækre cocktail.

Hvis du ikke er til fersken (eller bare ikke har ferskenpuré), kan du bruge jordbær i stedet. Så hedder det bare en Rossini. Hvis du gerne vil have en alkoholfri Bellini, kan du bruge danskvand i stedet for prosecco. Eller alkoholfri bobler.

Hvis du derimod gerne vil have din Bellini lidt stærkere, kan du tilsætte vodka. Så får du en Bellini Martini.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]