- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
SLUTSPURT 🍷 Septembers bedste vintilbud - Klik her
Bellini
Forkæl dig selv med en sprudlende Bellini! Et italiensk mesterværk med rødder i Venedig og elsket over hele verden. Vanvittig simpel og superskøn. Glas: Riedel Veritas Champagne Download opskrift
Ingredienser
- 7,5 dl tør prosecco
- 5-6 stk. modne hvide ferskner
- 0,5-1 dl sukker (efter din egen smag)
- 0,5-1 stk. citron - saften herfra
Fremgangsmåde
- Skold fersknerne og træk skindet af dem. Fjern stenene og purér ferskenerne i en blender med lidt sukker og citronsaft. Du kan selv tilpasse, om din Bellini skal være mere sød eller sur.
- Fyld champagneglas en tredjedel op med ferskenpure. Top forsigtigt op med prosecco. Pas på, det kan skumme let og flyde over. Serveres med det samme.
- Du kan købe puré af hvide ferskener. Modne nektariner kan også bruges, men det får ikke præcis den samme fine smag.
![Forkæl dig selv med en sprudlende Bellini! Et italiensk mesterværk med rødder i Venedig og elsket over hele verden. Vanvittig simpel og superskøn.
Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/veritas/veritas-champagne-6449-28-2-pack|Riedel Veritas Champagne]
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/761f647b-5155-4eed-bc4d-ffd03a82220b|Download opskrift]](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-638316468405549968/6c/dc/6aef-0f75-424d-94c7-e920ba414db5/Bellini.jpg)
Det skal du bruge:
Bellini - italiensk elegance
Bellini er en klassisk italiensk cocktail lavet med prosecco og ferskenpuré eller nektar. Den blev skabt af Giuseppe Cipriani, grundlæggeren af Harry's Bar i Venedig i 1930'erne. Cocktailen er opkaldt efter den italienske renæssancemaler Giovanni Bellini, hvis arbejde havde en lyserød nuance - præcis ligesom den lækre cocktail.
Hvis du ikke er til fersken (eller bare ikke har ferskenpuré), kan du bruge jordbær i stedet. Så hedder det bare en Rossini. Hvis du gerne vil have en alkoholfri Bellini, kan du bruge danskvand i stedet for prosecco. Eller alkoholfri bobler.
Hvis du derimod gerne vil have din Bellini lidt stærkere, kan du tilsætte vodka. Så får du en Bellini Martini.