- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Kom til National Graham's Day i vores butikker 👉 Lørdag d. 9. dec.

Veganske hvidvine
Rigtig mange søger veganske vine i dag, ligesom veganske og vegetariske produkter bliver stadig mere efterspurgte.
- Kun 45 på lager online
- På lager online
Vælg favoritliste
2022 Riesling, Spätlese, Brauneberger Juffer Sonnenuhr
Weingut Max Ferd. Richter299,00pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
2022 Riesling, Kabinett,Wehlener Sonnenuhr
Weingut Max Ferd. Richter229,00pr. flaskePå lager online- På lager online
- På lager online
Vælg favoritliste
2022 Riesling, Kabinett, Erdener Treppchen
Weingut Max Ferd. Richter229,00pr. flaskePå lager online- Kun 35 på lager online
- På lager online
Vælg favoritliste
2022 Riesling, Auslese, Graacher Himmlereich
Weingut Max Ferd. Richter369,00pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
2022 Riesling Signature Edition, Qualitätswein
Weingut Max Ferd. Richter149,00pr. flaskePå lager online- Kun 35 på lager online
- På lager online
- 60 på lager online
- Kun 25 på lager online
- På lager online
- På lager online
Vælg favoritliste
2022 Riesling, Kabinett, Brauneberger Juffer
Weingut Max Ferd. Richter229,00pr. flaskeForudbestil - forventet d. 11/01/2024
Hvad er vegansk vin?
Vegansk vin er vin, der er lavet uden animalske produkter. Når man tænker på, at vin laves af druer og gær, vil mange mene, at alle vine er veganske – der er jo ikke kød, mælk eller andre animalske produkter i vinen. Og det er sådan set rigtigt nok, men billedet er lidt mere komplekst.
Det er ofte de traditionelle metoder til at klare vinen, der kan gøre vinen uegnet for veganere. Æggehvider eller kasein (et protein, der findes i mælk) kan nemlig bruges til at fjerne bittesmå partikler af sediment i en vin, som ikke kan fjernes ved filtrering. Ergo bliver der altså brugt animalske produkter i vinen. Andre animalske produkter, der anvendes til vinproduktion, kan være bivoks, som bruges til at forsegle flasker.
Andre måder at gøre dette på bliver dog mere populære, og veganske vine er lavet uden animalske produkter. Vinproducenterne lader enten partiklerne synke naturligt til bunden af vinen, eller bruger ikke-animalske klaringssprodukter som bentonit, der er en form for ler- eller ærteprotein.