Vinspecialisten Sønderborg
Perlegade 71
6400 Sønderborg
74 42 59 55
Åbningstider: Mandag: Lukket
Tirsdag: Kl. 12:00 – 17:00
Onsdag: Kl. 12:00 – 17:00
Torsdag: Kl. 12:00 – 17.00
Fredag: Kl. 12:00 – 19:00
Lørdag: Kl. 10:00 – 14:00


Om Vinspecialisten Sønderborg
Musikken spiller fra Bang & Olufsen anlægget og tiden står stille på de store vægure der hænger på væggen. Her er hyggeligt at være - og man må gerne give sig god tid.


Vinspecialisten Sønderborg
At Vinspecialisten i Sønderborg er en anderledes butik, oplever man imidlertid i den bagerste del af lokalet, hvor den vanlige kasseskranke er erstattet af en vinbar. Herfra skænker vi vin og drinks ud, som man i ro og mag kan nyde ved baren eller i den separate afdeling med de hyggelige loungemøbler.


Kig ind i butikken
Tag et kig ind i butikken og smag vinen inden du køber den. Vi åbner gerne en flaske, så vi er sikre på, at du som kunde får den helt rigtige flaske med dig hjem. Du har også mulighed for at slappe af med en af de mange vinbøger der ligger rundt om i butikken.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
At være en del af Vinspecialisten var et helt naturligt valg for os, som godt kan lide at gøre tingene lidt "skævt". Der er dog intet skævt over de lange, smukke reoler, der møder dig, når du træder ind i butikken. De er snedkereret direkte på stedet, og indeholder udover vin også øl, spiritus, Riedel glas, Xocolatl. I forretningen står der også flere langborde, hvor der jævnligt afholdes vin- og Riedel glassmagninger, der kan bookes ved henvendelse i butikken.