Vinspecialisten Frederikshavn
Jernbanegade 2
9900 Frederikshavn
52194321
Åbningstider: Mandag - fredag: Kl. 09.30 - 17.30
Lørdag: Kl. 09.30 - 14.00

Store bededag fredag den 8. maj - Lukket
Kristi himmelfartsdag torsdag den 21. maj - Lukket
Pinse søndag den 1. juni - Lukket
Grundlovsdag Fredag den 5. juni - Åben fra kl. 9.30 - 14.00


Om Vinspecialisten Frederikshavn
Jens Dahl: ”Velkommen til det Gamle Apotek. Vi har masser af medicin – i flydende form – ren medicin til sjælen…”.


Vinspecialisten i Frederikshavn
I oktober 2012 bestemte Jens Dahl sig for at udleve sin drøm om at åbne hans egen lille vinbutik med udsøgte vine, specialøl, rom, whisky, chokolader, specialiteter og hvad hjertet ellers kan begære.
I 2015 fik han muligheden for at flytte til nye lokaler – Det Gamle Løveapotek – og sidenhen har drømmen kun fået lov til at voksne. For Jens Dahl står kunden nærmest – store som små.
De nye lokaler inkluderer også en hyggelig kælder, der er perfekt til at holde f.eks. vin-, gin-, portvin-, cocktail-smagninger m.m. Den bliver flittigt benyttet, både til sociale events, men også til private arrangementer.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Vin er ikke bare vin! Derfor er det vigtigt for os at have et bredt sortiment, så vi har de bedste forudsætninger for at finde lige præcis den rigtige vin til kunden. Det samme er gældende for rom, gin, whisky, snaps, likør, spiritus, chokolader og specialiteter. Har vi ikke den vare kunden ønsker, gør vi hvad vi kan for at finde det eller noget endnu bedre.

Vi har kun varer vi selv kan stå inde for. Det vil sige, kun kvalitetsvarer vi selv vil benytte. Derudover har vi store kompetencer inden for gaver og gavekurve – og vi kan lave dem præcis som du ønsker det! Vi har alt fra værtsgaver til firmagaver, og alt derimellem.