2018 Isabella Malvasia Dry

Italien
Emilia Romagna
3/4 ltr.
DKK 89,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
I duften er der indsmigrende og umiddelbare toner af tropisk frugt og æble. Smagen er tør og mousserende med en behagelig friskhed.
Specifikationer
Leverandør
Medici Ermete & Figli srl
Land
Italien
Område
Emilia Romagna
Type/Farve
Champagne/mousserende
Årgang
2018
Drue
100% Malvasia
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Apéritif
Frugt og nødder
Alkohol
11,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Castello del Duca er en del af den berømte Farnesefamilie, som regerede over Piacenza-området fra det 16. til det 18. århundrede.
Besøger man området i dag, vil man stadig kunne finde tydelige spor af familiens herredømme på monumenter og i de slotte, som ligger rundhåndet spredt ud over det bakkede landskab.
Der har været produceret vin i provinsen Piacenza siden romerne, og ser man godt efter i historiebøgerne, vil man kunne konstatere, at vinene blev serveret for prinser, konger og sågar paver.
I dag lever området en mere tilbagetrukket tilværelse hos det madglade folkefærd i Emilia-Romagna.

Castello del Duca, der bliver konsulteret af en af Italiens mest berømte winemakere, Carlo Corino, hører under Medici Ermete, som er en sammenslutning af 1000 producenter, der tilsammen høster fra omkring 2500 hektar.
Baggrunden for sammenslutningen er at løfte Emilia - Romagna ud af dets tilbagetrukne tilværelse ved at øge kvaliteten i området - en mission som indtil nu ser ud til at lykkes.
I duften er der indsmigrende og umiddelbare toner af tropisk frugt og æble. Smagen er tør og mousserende med en behagelig friskhed.
Traditionel på ståltanke, hvor vinen udsættes for tryk på tanken.