- BORDEAUX RESTSALG
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Mousserende te
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
SUMMER SALE: Spar op til 58% lige nu!

Vinspecialisten Middelfart har den store fornøjelse at invitere til
Portvinsaften med Gustavo Devesas
En aften med god gastronomi og dejlige portvine fra Graham’s
Torsdag den 13. November kl. 18.30
Hos Restaurant Serverin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart
Gustavo Devesas fra Graham’s vil kommentere de portvine der serveres på aftenen på flydende engelsk.
RESTAURANTEN
Det glæder os at byde velkommen til en aften i selskab med spændende portvine fra Graham’s.
VELKOMST
Graham’s Blend #5 White Port
•
FORRET
Coppa - røget mandler - pærer - figenkompot
Graham's The Tawny, Reserve Tawny
•
HOVEDRET
Vildt - svampe - solbær - kartofler
Graham's Six Graped Limited Edition, Reserve Ruby
Graham's 2022 Quinta Do Tua, OWC
•
OST
Rød løber Arla unika - havgus 24 Arla unika.
Dertil Figenkompot - æblegelé - hjemmelavet knækbrød
Graham's 1997 Single Havest Tawny, Colheita
•
DESSERT
Tiramisu med mørk kakao og brombærkompot
Graham's 2019 Vintage Port, Quinta do Vesuvio
Portvinsaften
PR. PERSON KUN 599,-
BILLETTER KØBES I BUTIKKEN
Vinspecialisten Middelfart, Østergade 7, 5500 Middelfart
Tlf. 64 41 22 06. Mail; [email protected]
Graham’s
Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i
den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.
I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at
producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkendte
amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros
af Graham’s, som han kalder ’den mest konsistente producent af
fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig.
MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker
sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de
mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.
Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og
blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.