SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Mendoza

I modsætning til de fleste andre af verdens store vindistrikter har Mendoza slet ingen forbindelse med havet.

Pris
Serveringsforslag
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Rosévin fra Mendoza

Den argentinske vinproduktion er stor, og næsten 75% af den argentinske vinproduktion stammer fra Mendoza. Området ligger på østsiden af Andesbjergene i den vestlige del af landet, med byen Mendoza som regionshovedstad. I modsætning til de fleste andre af verdens store vindistrikter har Mendoza slet ingen forbindelse med havet, og produktionen af vin er på grund af den sparsomme vandmængde og det tørre klima stærkt afhængig af Andesbjergenes smeltevand.


Det varme klima sikrer generelt meget fyldige, frugtkoncentrerede og relativt syrefattige vine. De mest udbredte druesorter i området er stadig Criolla, Lambrusco, Barbera og Malbec, men de to førstnævnte er i kraftig tilbagegang – ikke mindst på grund af eksportmarkedet, som især efterspørger Malbec, men også har en kraftigt stigende interesse for Barbera-vinene på grund af deres elegance og lethed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]