- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!
Wild Turkey er amerikansk destillerihistorie. En bourbon, stort set alle amerikanere kender til, og som er en klassiker, når man taler om amerikansk bourbon.
Wild Turkey Distillery
Om Wild Turkey
Historien om Wild Turkey går tilbage til Det Vilde Vesten og året 1855, hvor Austin Nichols begynder at sælge vin og spiritus som en grossist. Den virksomhed, han starter, skulle senere eje Wild Turkey. Det var dog først i 1869, at brødrene Ripy åbnede familiedestilleriet Wild Turkey i Lawrenceburg, Kentucky. I 1893 fik brødrenes bourbon den store ære at repræsentere Kentucky ved verdensudstillingen i Chicago, Illinois. Wild Turkey Bourbon fik sit navn i 1940 efter at en destillerichef delte sin bourbon med venner på en årlig jagttur. De var på jagt efter vilde kalkuner – Wild Turkey.
Er du til bourbon, og det burde du være, så er Wild Turkey et godt udgangspunkt.