ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Vinos de Altura

Pris
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Vinos de Altura

Vinos de Altura daterer sig tilbage til 2010, hvor tre forskellige klimatiske regioner i Spanien blev forenet i den samme vingård for at udtrykke sin egen karakteristiske stil.

I Terra Alta har man i mange år har sat pris på områdets jordbund, mikroklima og de gamle vinstokke med hvid og rød Grenache og Samso-druer. Allerede i Romerriget skrev man, at "de bedste vine fra hele Romerriget bliver fundet mellem Barcino (Barcelona) og Tarraco (Tarragona).

I naturreservatet Las Hoces del Cabriel 1000 meter over havets overflade laver spanierne vine fra én af de mest oprindelige druesorter i Europa, kaldet Bobal, med gamle vinstokke, hvoraf nogle er over 60 år gamle.


Siden begyndelsen har Vinos de Altura satset på naturlig vindyrkning med opretholdelse af de oprindelige druesorter og producere kvalitet i stedet for kvantitet. Husets økologiske praksis søger at øge biodiversiteten og respektere de naturlige kredsløb samt minimere den menneskelige påvirkning af miljøet. Afgrøderne behandles uden kunstgødning eller syntetiske pesticider.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]