ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Australske Vasse Felix hører hjemme i det fremragende og verdensberømte vinområde Margaret River, hvorfra nogle af det store lands absolut bedste og mest interessante vine kommer fra.

Vasse Felix

Pris
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Vasse Felix

Vasse Felix blev grundlagt i 1967 af den lokale pioner Dr. Tom Cullity og er Margaret Rivers første vingård. Margaret River er en af de store vinregioner i verden, og har et helt unikt miljø og klima, som gør det til et paradis for både vinproducenter og vinelskere. Fra de første beplantninger har man altid stræbt efter at udforske og udtrykke det allerbedste fra Margaret River-regionen hos Vasse Felix.


Vinene hos Vasse Felix afspejler netop styrkerne ved Margaret River. Her fokus på Cabernet Sauvignon og Chardonnay, samt Shiraz og Sauvignon Blanc/Semillon-blandinger. Druerne kommer fra deres fire Margaret River-vinmarker, og er derefter vinificeret og aftappet i den moderne vingård med udsigt over Wilyabrup Brook.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]