SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

800 års historie sætter de smukke rammer for dansk kirsebærvin af absolut bedste skuffe. Danmark er oplagt som frugtvinsland og kirsebærvinen fra Tranekær Slot er et stærkt vidnesbyrd herom.

Tranekær Slot

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Tranekær Slot

Smukke Tranekær Slot på Langeland har en historie, der går helt tilbage til 1200-tallet. Det gør det faktisk til det ældste beboede verdslige hus i Danmark. Dengang i middelalderen var Tranekær Slot og stærkt befæstet borg, der med vindebro og voldgrav holdt uvedkommende væk. Sådan er det langtfra i dag, hvor man derimod er velkommen til at besøge det elegante omgivelser.


At lige præcis kirsebærvin fylder meget hos Tranekær Slot er ikke tilfældigt. Grevinde Mette Alhefeldt-Laurvig har fra barnsben holdt af kirsebær. Hun voksede op som komtesse på Lerchenborg Slot, hvor hun hjalp til i kirsebærplantagen med at plukke og sortere bær. Derfor er Grevindens Kirsebærvin da også en velvalgt navn, og opskriften stammer fra familiens gamle opskrift.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]