ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Tomatin Distillery har været gennem meget i de mange år, det har eksisteret. Heldigvis kan vi stadig nyde de fine dråber fra destilleriet i højlandet, som har en dybe rødder i den smukke, skotske historie.

Tomatin Distillery

Pris
Alkohol
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Tomatin Distillery

Tomatin Distillery så dagens lys i 1897 i et område, hvor man har elsket whisky siden 1400-tallet. Det var ulovligt, men det stopper ikke en skotte. I 1892 blev det annonceret, at The Highland Railway ville passere gennem Tomatin. Derfor begyndte den lokale John MacDougall, født og opvokset i Tomatin, at planlægge at bygge destilleri. Det blev til Tomatin Spey District Distillery den 8. juni 1897. Desværre blev det lukket i 1906, men genåbnet i 1909.


Mange destilleriet havde det dog svært i 1980'erne - også Tomatin Distillery. Det lukkede i 1985, men skilte sig ud fra resten. De fleste destillerier, der lukkede på dette tidspunkt, blev anset for at være ineffektive eller på anden vis forældede. Tomatin var dog ikke kun det største og mest effektive destilleri i Skotland, men det var også fyldt med den allernyeste teknologi. Som følge heraf forblev Tomatin ikke lukket ret længe. I februar 1986 købte to de japanske virksomheder Takara Shuzo og Okura & Co. destilleriet og skabte Tomatin Distillery Co. Ltd.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]