STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Historien om The Kraken lyder, at der dengang sejlskibene rejste på verdenshavene var et monster i de dybe oceaner, som dukkede op med mellemrum og slugte skibe hele. Frygten for at møde The Kraken var så stor, at sømænd fra nær og fjern var konstant på vagt, når de sejlede på de syv have.

The Kraken Rum

Pris
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om The Kraken Rum

The Kraken Rum er der ingen, der skal være bange for at møde. I stedet for et frådende, vådt og slimet monster fra havets dybeste afgrund får du i stedet mørk, sødmefuld og let drikke rum, der næppe ville skræmme ret mange af datidens sømænd, men faktisk nærmere ville tiltrække sig deres udelte kærlighed.


Hvad er The Kraken?

The Kraken er et sagnomspundet havuhyre, der ofte beskrives som en gigantisk blæksprutte eller blækspruttelignende væsen. Den er omtalt i forskellige myter og historier gennem historien - oftest som et enormt væsen med tentakler, der kan nå store længder og har evnen til at ødelægge skibe og trække dem ned i havets dyb. Oprindelsen af The ​​Kraken kan spores helt tilbage til nordisk mytologi. Man mente, at The Kraken boede i Nordatlanten og Norskehavet, hvor den dukkede op fra dybet og forårsagede voldsomme storme og skabte farlige forhold for vikinger og søfolk.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]