ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Det nordvestlige hjørne af Spanien er helt anderledes end resten af landet. Måske anderledes end resten af verden. Her finder du Sucesores de Benito Santos S.L., et særdeles spændende og dygtigt ledt vinhus, der skaber spanske vine af høj kvalitet.

Sucesores de Benito Santos

Pris
Serveringsforslag
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Sucesores de Benito Santos

Da Benito Santos var en ung mand og arbejdede på sine bedsteforældres Albariño-vinmarker, havde han en drøm. Han forestillede sig en dag, hvor verden ville kende og værdsætte druen. Efter mange års dedikation, grundlagde han sin egen vingård i 1979 i den charmerende landsby Vilanova de Arousa på Spaniens nordvestkyst ud mod Atlanterhavet. Her producerede han vine af høj kvalitet, og blev en af ​​de første store fortalere for Albariño-druen.


I 1981 blev han medlem af reguleringsrådet i Rias Baixas og spillede en afgørende rolle i skabelsen af ​​Rias Baixas Designation of Origen i 1988. Årtier senere gav Benito Santos stafetten videre til sine efterfølgere. I 2002 blev vingården udvidet og fornyet, og man tog springet til det internationale marked og tilføjelsen af ​​Benito Santos Mencia og Benito Santos Godello fra Monterrei D.O. til porteføljet. I dag fortsætter efterfølgerne af Benito Santos med at arbejde med den samme passion og entusiasme fra fortiden for at tilbyde en ærlig vin, trofast afspejling af et unikt terroir.


Las Rias Baixas D.O.

Las Rias Baixas D.O. er opdelt i fem underzoner. Benito Santos' vinmarker vokser langs hele Salnes-dalen - et område med lavtliggende vinmarker, atlantisk klima og godt fordelt nedbør og milde temperaturer. Lerjordene er fulde af mineraler, og syreindholdet i dem atypiske for Spanien. Gennemsnitsalderen for vinstokkene er 30 år. Monterrei D.O. er opdelt i to underzoner. Ladera de Monterrei-underzonen har et kontinentalt middelhavsklima med atlantisk indflydelse. Her er betydelige temperaturudsving, perfekte skiferjorde til rødvine og perfekte ler- og sandjorde med lav PH til hvidvine. Vinmarkernes gennemsnitlige højde er 600 – 800 meter over havets overflade og gennemsnitsalderen er 25 år. Vingården er et lodret espaliersystem, og høsten er manuel. Her vokser Albariño, Godello og Mencía.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]