- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Rémy Cointreau har rødder tilbage til 1724, men blev til i sin nuværende form i 1990 ved sammenlægningen af E. Rémy Martin & Cie SA og Cointreau & Cie SA. Cognac-huset Rémy Martin blev til i 1724, mens Cointreau blev til i 1849. Det skete, da brødrene Edouard-Jean og Adolphe Cointreau åbnede et destilleri byen Angers. Det var Edouard-Jeans søn, Edouard, der i 1875 skabte den berømte triple sec (destilleret tre gange) med smag af appelsin. Den vandt allerede ved verdensudstillingen i Paris 1889 sin første pris og siden har den været populær og skønnet over hele verden. I 1972 skiftede destilleriet adresse Saint-Barthélemy-d'Anjou.
Rémy Cointreau
Om Cointreau
Selvom Cointreau bliver drukket over hele verden og sælges i 150 lande, laves den kun på ét enkelt destilleri: Carré Cointreau i Angers i Frankrig. Her kan besøgende besøge destilleriet, deltage i cocktailkurser og meget mere.