ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Rémy Cointreau har rødder tilbage til 1724, men blev til i sin nuværende form i 1990 ved sammenlægningen af E. Rémy Martin & Cie SA og Cointreau & Cie SA. Cognac-huset Rémy Martin blev til i 1724, mens Cointreau blev til i 1849. Det skete, da brødrene Edouard-Jean og Adolphe Cointreau åbnede et destilleri byen Angers. Det var Edouard-Jeans søn, Edouard, der i 1875 skabte den berømte triple sec (destilleret tre gange) med smag af appelsin. Den vandt allerede ved verdensudstillingen i Paris 1889 sin første pris og siden har den været populær og skønnet over hele verden. I 1972 skiftede destilleriet adresse Saint-Barthélemy-d'Anjou.

Rémy Cointreau

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Cointreau

  Selvom Cointreau bliver drukket over hele verden og sælges i 150 lande, laves den kun på ét enkelt destilleri: Carré Cointreau i Angers i Frankrig. Her kan besøgende besøge destilleriet, deltage i cocktailkurser og meget mere.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]