ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Frankrig og Alsace er meget mere end fremragende Riesling og Gewürztraminer. Siden 2007 har man også kunne købe ægte alsacisk single malt whisky.

Hepp Ouiski

Pris
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Hepp Ouiski

Distillerie Artisanale HEPP ligger i franske Alsace og er frugten af 40 års familietraditioner. Tre generationers know-how med rigtig mange priser ved Concours Général Agricole de Paris. I 2007 besluttede familien sig for at producere en original alsacisk single malt whisky.


I begyndelsen af 1900-tallet var Hepp-familien omrejsende frugtdestillatører, som arbejdede fra frugtplantage til frugthave omkring landsbyen Uberach. I 1972 etablerede Rene Hepp og hans søn Tharcis deres eget destilleri og begyndte at sælge deres eaux de vie, som i dag stadig udelukkende er destilleret af frugter fra Uberach-området.


I dag fører Yannick Hepp traditionerne videre, og Hepp-familiens eaux de vie og whiskyer udmærker sig ofte for deres højere kvalitet på Concours General Agricole de Paris.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]