Tilmeld Sélection Vinklub og spar 5% HVER GANG du handler i butik eller online - klik her

Brand image

Frescobaldi-familien har produceret sine fremragende vine gennem mere end 700 år, og huset betragtes den dag i dag som et af de mest moderne og stilsikre i Italien overhovedet..

Marchesi de Frescobaldi ejer over 1.000 ha marker, herunder ni estate marker i Toscana, beliggende på de mest oprindelige jordlodder i distriktet.

Frescobaldi - Toscana

Pris
0
Serveringsforslag
0
Anbefalede Glastyper
0
Druesammensætning
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Klassiske og karakteristiske vine fra Chianti


Frescobaldi-familien respekterer de enkelte områders forskellige jordtyper og er særdeles fokuseret på at finde de bedste druetyper til hver terroir-type. Men en umiskendelig stil går igen i vinene – de er ekstremt klassiske og viser virkeligt deres styrke i alderdommen. Fingeren er konstant på pulsen – der forskes, eksperimenteres, udvikles og erfaringsudveksles. Udviklingen i både ud- og indland følges nøje, men fokus er – til forskel fra mange andre vinproducenter – på oprindelighed og karakter. Chianti skal smage af Chianti, Brunello af Brunello. Måske derfor, at både de professionelle og de almindelige vinnydere igen og igen vender tilbage til husets fremragende sortiment?


Læs mere om de enkelte vine fra Frescobaldi ved at klikke på de enkelte produkter