DAGENS køb: Storslået Amarone-vin til kun 199,- v/2fl 🍷 - Se her

Brand image

Danske æblevine skabt til danske retter. En smuk vision, som kun bliver smukkere af, at den er rundet af fine, bæredygtige principper. I Danmark har vi en smuk tradition for frugtvin - en tradition, vi sagtens kan være stolte af.

Fox Hill Winery

Pris
Varegruppe
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Fox Hill Winery

Danske Fox Hill Winery er et lille vineri, som skaber danske vine baseret på danske frugter og bær. Drømmen er at supplere nordisk mad med nordisk vin i en fuldkommen nordisk oplevelse. Det skal ske ved udelukkende at bruge danske æbler. Vine, som på mirakuløs vis gemmer smagen af de karakteristiske, unikke danske æbler. Selv kalder de det for Smagen af Danmark på flaske.


Tanken opstod pga. det overflod af æbler, som winemaker Gert Brask havde hvert eneste år, og som aldrig blev spist, men desværre endte med at rådne i stedet. En ressource, han i stedet ønskede at udbytte til noget positivt og samtidig fandt han ud af, at andre danske frugtplantager havde samme problem. Æbler, der ikke kunne sælges i detailhandlen, fordi de måske ikke lige er de kønneste, men er helt og aldeles gode, sunde, danske æbler. Et spild, der måtte gøres noget ved! Vinene er oplagte, hvor man ellers ville drikke en hvidvin. Det kunne altså være fisk og skaldyr, men også meget andet - eksempelvis ost.