- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Vinbyen Ingersheim har siden middelalderen været kendt for sit enestående mikroklima, der er ideelt til vindyrkning, hvilket bl.a. de lokale klostre på et tidligt tidspunkt lærte at sætte pris på og udnytte. Familien Eschbach har været en del af denne vinby siden 1736, hvor Joseph Eschbach kom til byen og blev ansat som gendarmerikommandant. Han købte blandt andet et af byens flotteste huse, der desværre blev solgt fra på et senere tidspunkt på grund af dårlig økonomi – i dag tjener det som byens rådhus.
Eschbach-Dornstetter
Familieejet vinhus fra Frankrig
Familien omdannede i 1962 firmaet til et købmandshus, og man begyndte for alvor at satse på vindyrkningen ved at opkøbe flere ideelt beliggende marker. Léon Beyer kom via ægteskab ind i Eschbach-familien i 1967, og hans søn, Marc Beyer, købte senere huset og overtog samtidig den totale kontrol med dyrkning og fremstilling af vin. I dag er det stadig familien Beyer, der styrer Eschbach-Dornstetter. Ejerskabet fornægter sig ikke, for vinstilen er som hos hovedfirmaet Léon Beyer i Eguisheim til den lidt tørre side med flotte klassiske "madvine".