STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

Brand image

Domaine Gérald Talmard anses for at producere ét af de absolut bedste køb i Maconnaise. Macon får ikke altid den opmærksomhed som de egentlig fortjener. Distriktet er det sydligste distrikt i Bourgogne, og med anerkendte Pouilly-Fuissé i regionen samt ”de store hvide” oppe i Côtes de Beaune, ja så bliver man let glemt.

Earl Gerald Talmard

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Friske og sprøde vine fra Bourgogne

Det lille vinhus er beliggende nord for Macon i den lille landsby Uchizy. hvor familien siden slutningen af 70erne besluttede at lave egne vine, fremfor at sælge til andre. Huset er kendt for at høste sine druer, mens de er på kanten til at være phenolisk modne og derfor stadig har en stor del af deres gode syre i behold. Vinene fremstår således friske og sprøde

med en fantastisk renhed i frugten. Et skoleeksempel på, hvordan en klassisk Macon bør smage. I alt 20 hektar er beplantet med Chardonnay, hvilket er den eneste druesort, som bliver brugt i den lille kommune. Selv om vinen hverken er økologisk, biodynamisk eller natur, så præsterer Gérard Talmard en Macon, som kvalitativt er et scoop til vinens beskedne pris.

Der er ikke så meget hokus pokus, bare god vin.