ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Domaine Félines Jourdan har været i Familien Jourdans eje siden 1983. Familien har været vinproducenter i Languedoc i flere generationer med stor passion for faget. Vinmarkerne ligger i et ideelt område i udkanten af ​​Thau-lagunen ved Middelhavskysten. De nyder godt af en kølig havbrise, som er med til at sikre druernes sundhed og vinenes kvalitet.

Domaine Félines Jourdan

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine Félines Jourdan

Regionen er virkelig unik med et køligt terroir, der er ideelt til sprød hvidvin og klare rødvine - og især for Picpoul de Pinet Der bruges temperaturkontrollerede gæringstanke i rustfrit stål for at bevare vinenes naturlige friskhed. De ​​forskellige druesorter, det lokale terroir og vinificeringsmetoder giver sammen med en blanding af tradition og teknologi vinene deres kompleksitet og originalitet.


Filosofien er egentlig enkel: Phenolisk modenhed i alle druer for at sikre balancerede vine af høj kvalitet. Hvert år er naturligvis forskelligt, så det kræver tilpasning hvert år. For at beskytte det lokale miljø, et fuglereservat og lagunen, bruges kun bæredygtige landbrugsmetoder. Kælderen har rustfri ståltank med temperaturstyret, pneumatisk presse, airconditioneret lagerkælder og aftapningsmaskine.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]