ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Destilerías Unidas skaber én af verdens mest populære rom med én af verdens bedste masterblendere - eller Maestro Ronero - ved roret. Velkommen til Venezuela og velkommen til Andesbjergene.

Destilerías Unidas

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Destilerías Unidas

  Med sin unikke placering ved foden af ​​Andesbjergene i Terepaima National Park har Destilerías Unidas produceret vidunderlig spiritus i over 50 år og er kendt over hele jordkloden for særligt én rom. Destilleriet har tre pot stills og fire column stills og destillerer faktisk forskellige stilarter af spiritus, selvom den fremragende Diplomatico Reserva Exclusiva løber med et meste af opmærksomheden.


  Det er Tito Cordero, der står bag det hele. Cordero er en af ​​romverdenens mest berømte mesterblendere, og er bl.a. blevet kåret som Master Blender Of The Year ved Golden Barrel Awards 2011 og 2013. Derudover er han også præsident for Ron de Venezuela DOC Regulatory Council.


  Destilleriet kan samtidig prale af at have modtaget ISO 14001 for bæredygtighed og gør alt, hvad det kan, for at sikre, at produktionen har så lidt indvirkning på dets smukke miljø som muligt.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]