ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Clarendon Hills er ét af de australske vinhuse, der viser, at landets vine med lethed kan måle sig med nogle af de allerbedste europæiske. Single Vineyard-vine med virkelig gamle vinstokke, der viser, at selvom Australien er "Den Nye Verden", har landet nogle af verdens ældste vinstokke.

Clarendon Hills

Pris
Årgang
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Clarendon Hills

Hos Clarendon Hills ser man sig som ekspressionister, der stræber efter renhed og perfektion. Det er Single Vineyard-vine, hvor terroiret får lov at spille den absolutte hovedrolle - og vine, der skal kunne måle sig med de bedste i verden. I samme tråd blev Winemaker Roman Bratasiuk i 2003 kåret til en af verdens absolut allerbedste inden for sin metier af Robert Parker. Derudover blev Clarendon Hills i 2005 optaget som én af kun otte australske producenter i Parkers bog over de bedste vingårde i verden.


Vinmarkerne er i verdensklasse med Grenache-, Syrah- og Cabernet Sauvignon-vinstokke, som er temmelig gamle - mellem 60 og 75 år. Samtidig ligger de i op til 310 meters højde, og sammen med en kølig vind fra Det Tasmanske Hav gør det, at den phenoliske modning af druerne forsinkes og vinen opnår en bedre syrebalance og øget kompleksitet. Hos Clarendon Hills er man meget inspirerede af fransk vinproduktion og besøger årligt nogle af de bedste franske producenter i jagten på perfektion og inspiration. 


I modsætning til de fleste andre australske producenter, vinificeres Clarendons vine som enkeltmarksvine i stedet for, som det er kutyme i det store land, at blande druesaften fra de forskellige marker. Samtidig lagrer Clarendon på franske fade fra Bourgogne, selvom de fleste i Barossa Valley lagrer på amerikanske egetræsfade.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]