SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Château Tour Saint Christophe er et fremragende bekendtskab for dig, der gerne vil smage fremragende Bordeaux-vine uden nødvendigvis at slide alt for meget på opsparingen. Her får du virkelig værdi for pengene.

Château Tour Saint Christophe

Pris
Serveringsforslag
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Tour Saint Christophe

Château Tour Saint Christophe er uden tvivl nogle af de allermest efterstræbte value-for-money-vine i Bordeaux. Vinene herfra og bliver år efter år tildelt fantastiske anmeldelser af internationalt anerkendte anmeldere. Slottet ligger ikke langt fra ikoniske Château Troplong Mondot og skaber smuk, herligt fyldig og blød Merlot-baserede vine med en beundringsværdig fylde, dybde, kompleksitet og fløjlsbløde tanniner.


Som så mange andre vinslotte i Bordeaux får Chateau Tour Saint Christophe sit navn fra placeringen af vinmarkerne. Vinstokkene er beliggende i kommunen Saint Christophe des Bardes, som ligger øst for landsbyen Saint Emilion.


Den 20 hektar store vingård har et terroir af ler- og kalkstensjord. Vinmarkerne er plantet med 80% Merlot og 20% Cabernet Franc. Vinstokkene er plantet til en tæthed på 6.500 vinstokke per hektar på de ældre parceller. Nye parceller bliver plantet til en højere vintæthed på 7.500 vinstokke per hektar, selvom Cabernet Franc er på 8.000 vinstokke per hektar. Alt arbejde i vingården udføres udelukkende ved hjælp af økologiske, biodynamisk bæredygtige teknikker.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]