Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Château Grand-Puy Ducasse blev klassificeret som 5. Cru i den berømte 1855-klassifikation. Cabernet Sauvignon og Merlot er plantet på en grusjord, som er typisk for Pauillac. Takket være upåklagelige høste og dygtige winemakers har Château Grand-Puy Ducasse alle de kvaliteter, der skal til for at lave legendarisk vin med aromatisk kompleksitet, struktur og lagringskapacitet - helt i Pauillacs stil.

Château Grand Puy Ducasse

Pris
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Grand-Puy Ducasse

Arnaud Ducasse købte i midten af 1600-tallet et lille hus ved bredden af ​​Gironde-mundingen til Jacques de Ségur, Seigneur af Lafite. Dengang kunne man næsten ikke forestille sig, at det ville blive begyndelsen til en fantastisk ejendom, der ville forblive i hans familie i næsten tre århundreder.


Pierre Ducasse, en advokat, der brændte for vindyrkning, var den egentlige grundlægger. Han købte jord i Pauillac, Saint-Lambert og Saint-Sauveur, Lafite, Latour og Beychevelle. Yderligere køb og bytte satte ham i stand til at øge sine jorde frem til sin død i 1797. Hans søn arvede den 60 hektar store ejendom, som dengang var kaldet "Ducasse-Grand-Puy-Artigues-Arnaud", hvoraf to tredjedele var beplantet med vinstokke. Omkring 1820 lod han det eksisterende slot bygge på stedet for sine forfædres hus, ud mod Gironde. Det var under hans svigersøns ledelse, Adrien Chauvet, at slottet i 1855 blev klassificeret under navnet Artigues Arnaud. Navnet Grand-Puy Ducasse blev derefter grundlagt i 1932.