ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Du tænker formentlig ikke på Thailand allerførst, når du tænker på rom. Men hvis du vidste, at landet er rigt på sukkerrør og et fantastisk klima, ville du måske gøre netop det. Mød Chalong Bay Rum Distillery.

Chalong Bay Rum Distillery

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Chalong Bay Rum Distillery

Chalong Bay Rum Distillery handler udelukkende om håndlavet, bæredygtigt produceret på thailandske sukkerrør med inspiration fra fransk destillationskunst. I Thailand findes over 200 arter af sukkerrør, og efter grundig forskning udvalgte thaierne kun hjemmehørende enkeltsorts-sukkerrør i samarbejde med lokale landmænd. Det er landmænd, som stadig høster ved håndkraft uden kemisk gødning. 100 % naturlig first press sukkerrørssaft, der er klar til at blive destilleret. En flydende skat, som netop er rig på karakter og det, der giver den prisvindende, naturlige rom den ekstra bløde og tropiske smag med sin udtryksfulde aroma og naturlige renhed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]