- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!
Omkring 1860 besluttede Simon og Pallade, to unge brødre fra en ydmyg familie på fem børn, hvis far var muldyrsfører at forlade deres hjem i landsbyen Corsavy for at flytte til Roussillon-sletten.
Caves Byrrh
Om Caves Byrrh
Byrrh er en slags vermouth-aperitif, skabt i 1866 i Thuir af Violet-brødrene Pallade og Simon. Opskriften er baseret på vine fra Roussillon og Malaga, som er kombineret med smagsgiver som cinchona, kaffe, kakao og krydderier.
De to brødre blev rejsende sælgere, der solgte sytøj, stoffer og vin. Efter en længere periode som rejsende sælgere i området besluttede de sig for at slå sig ned i Thuir, hvor de åbnede en butik. Den 14. september 1866 registrerede Simon og Pallade Violet deres forretning hos Maître Auge, en notar fra byen Thuir. Det blev begyndelsen på et stort eventyr. De udviklede hurtigt deres virksomhed ved at importere vine fra Malaga og Tarragona.