STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Velkommen til Bodegas Caro - hvor du får ekspertisen og kærligheden til stor vin fra såvel den gamle som den nye verden. Frankrig og Argentina. Bordeaux og Mendoza. Cabernet Sauvignon og Malbec.

Bodegas Caro

Pris
Serveringsforslag
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bodegas Caro

Bodegas Caro er skabt af et møde mellem legendariske Domaines Barons de Rothschild og Nicolas Catena Zapata. Ideen om at danne et partnerskab mellem DBR Lafite og Catena-familien blev født i 1999. I Mendoza har Catena-familien stor, uvurderlig viden om regionens højtliggende terroirs og en stor passion for Malbec. Domaines Barons de Rothschild Lafite bidrager med århundreders know-how om vinproduktion fra Bordeaux og kærlighed til Cabernet Sauvignon.


Vingården råder over 8 hektar beliggende i Altamira i Uco-dalen syd for Mendoza. Vinmarkerne er plantet i 1100 meters højde på Tunuyan-flodens gamle alluviale flodbund. Læg hertil Gualtallary, der ligger i 1250 meter, med alluvial jord, sandet med silt og kalkholdig grus - og ikke mindst San Pablo i 1350 meters højde med alluvial, sandet muldjord med silt, sten i dybden og kalksten.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]