SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Vinding-Diers-navnet er med god grund kendt og respekteret verden rundt, når det kommer til vin af høj kvalitet. Anders Vinding-Diers bærer navnet videre. Velkommen til Bodega de Mirabel.

Bodega de Mirabel

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Bodega de Mirabel

  Bodega de Mirabel blev grundlagt i 2006 af danske Anders Vinding-Diers og hans spanske kone Andrea Sánchez Walmsley i regionen Extremadura. De var på udkig efter et interessant nyt vinområde i Spanien og opdagede Extremadura, en region, der har et enormt potentiale for vin og en lang historie med vin, der rækker helt tilbage til romerne.


  Formål for det dansk/spanske par er små vinproduktioner med deres egen personlighed, der udtrykker områdets terroir under betegnelsen "Vinos de la Tierra de Extremadura". Anders kommer fra en familie med en lang tilknytning til vinfremstilling og har haft en flot, international karriere med vinproduktion i lande som Frankrig, Chile, Argentina og Italien. Bodega de Mirabel er hans personlige projekt, hvor han bruger al sin viden og færdigheder til at give en unik og kosmopolitisk karakter til sine extremaduranske vine.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]