STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Fra Det Store Røde Skur i Queensland kommer noget af Australiens allerbedste rom. Ingredienserne er bl.a. det lokale regnvand og begyndelsen til det hele kom bl.a. fra en flydende sukkermølle i 1884.

Beenleigh Artisan Distillery

Pris
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Beenleigh Artisan Distillery

Beenleigh er Australiens ældste registrerede destilleri og laver fremragende rom. Man skal tilbage til 1865 for at komme tilbage til begyndelsen for destilleriet. En duo fra England ved navn John Davy og Francis Gooding købte 300 hektarer jord foran Albert River. De opkaldte lysningen efter deres gamle gård i Devonshire, som hed Beenleigh.


Egentlig havde de tænkt sig at dyrke bomuld på jorden, men skæbnen gjorde, at der dukkede et mere lukrativt alternativ op - nemlig sukkerrør. På omkring samme tid stødte de to englændere på en mand ved navn James Stewart, kendt som 'The Bosun', som drev en flydende sukkermølle ombord på skibet S.S. Walrus langs Albert og Logan-floderne. Han fandt hurtigt en produktiv anvendelse af den overskydende melasse, han producerede – rom! Det var i 1884 og Beenleigh Artisan Distillery var født.


Det store røde skur

For enden af ​​Distillery Road ligger en gammel rød bygning - The Big Red Shed - som delvist er det originale Beenleigh Distillery fra 1884. Her ligger 'The Old Copper'. The Old Copper er en særlig Copper Pot Still, der har en karakteristisk form og stil kendt som en Vat Still. Det er den eneste af sin slags i hele Australien. Kun fire personer arbejder i The Big Red Shed, inklusiv husets Master Distiller, som har været en del af destilleriet i 40 år. Ingredienserne er få: Rent regnvand fra Queensland, god melasse og husets egen gær. Og så selvfølgelig de ansattes evner og dedikation.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]