Brand image

Amerikanske Badger Mountain Vineyard er på mange måder et unikt vinhus, der tidligt havde fokus på fremtiden. Huset blev grundlagt af Bill Powers i 1982 og er det første vinhus, der er blevet USDA-certificeret økologisk i staten Washington. Det skete dog først i 1990, tre år efter at Powers dedikerede sig selv og vinhuset til økologisk vinproduktion. Men altså lang tid før, at det var en udvikling, der bredte sig til mange andre vinhuse. Beslutningen blev taget ud fra et ønske om at tage ansvar for miljøet, men også for at kunne producere vine, som er fuldstændig naturlige. En rent udtryk for den jord, druerne vokser i og som bliver til den vin, du drikker. Simpelt og ærligt.


Her snart mange år efter bruger vinhuset kun økologiske, godkendte, naturlige midler i produktionen og absolut ingen kunstige hjælpemidler. Til gengæld bliver der brugt mange års erfaring og teknikker, som holder vinmarkerne i naturlig balance. Naturligvis.

Badger Mountain Vineyard

Pris
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Glastype
Druesammensætning
Populære
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Badger Mountain Vineyard

Rene, komplekse vine med karakter og dybde. Eudoro Lucatero har været Badgers Vineyard Manager i næsten 25 år. Han er ikke i tvivl om, hvorfor tilgangen er den rigtige, og definerer den med ét ord: ”Sundhed! Uden brug af pesticider og ukrudtsmidler bliver luften renere, vinstokkene og druerne bliver sundere. Det samme gør medarbejderne og de mennesker, som drikker vinene!”


I dag er det Head Winemaker Jose Mendoza, som driver Bill Powers’ økologiske arv videre. Mendoza har haft alle roller i vinhuset, siden han begyndte i 1995. Målet med produktionen er rene, komplekse vine med karakter og dybde – helt uden nogen former for tilsætningsstoffer.


Som en forlængelse af det grønne arbejde i marken, har Badger formået at udvikle og benytte grønne energialternativer, over alt hvor det er muligt. Solceller hjælper med at producere den strøm, vinhuset bruger, ligesom folkene i vinhuset laver deres egen bio-diesel, som bliver brugt i det forskellige landbrugsudstyr. Men det stopper dog ikke her. Flaskerne bliver produceret lokalt af letvægtsglas, hvilket letter transporten, mens vinenes mærkater bliver lavet af genbrugt blæk og papir.


Det hele er selvfølgelig godt for miljøet og os alle sammen, men det er faktisk også holdningen, at vinene i sidste endnu bliver bedre.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]