STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Stor kærlighed skaber ofte store vine. Sådan er det også hos I Luoghi. Omgivelserne er små, men hjertet er så meget større.

Az. Agr. I Luoghi

Pris
Serveringsforslag
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Nogenlunde ud for Korsika og placeret ved den italienske vestkyst i byen i Castagneto Carducci ligger I Luoghi. Her mellem havet og det bagvedliggende, mere bjergrige terræn er flotte betingelser for vinproduktion. Vinhuset er kun fra 2000, da ingeniøren Stefano Granata skiftede livsbane og kastede sig over sin store passion – vinen, sammen med Paola De Fusco. Det skete i ren kærlighed. Kærlighed til den jord, han er opvokset på og den vin, han er opvokset med. Derfor blev skjorte og slips byttet ud med jord på knæene og druesaft på hænderne med en smuk, fælles drøm om at bygge en vingård og skabe vine, som er tæt knyttet til Bolgheri. Autentisk og kompromisløst. Og måske netop fordi, at motivationen er at arbejde med den jord, han elsker, minimerer I Luoghi brugen af sprøjtemidler og sigter efter maksimale smagsoplevelser ud fra vinmarker dyrket med små udbytter, håndplukkede druer og ved brug af tyngdekraften til at transportere vinen naturligt rundt i vinkælderen. Noget stort vinhus er det ikke - i hvert fald ikke målt i fysisk størrelse. Vingården smyger sig over fem hektarer, hvoraf kun de 3,5 hektarer er dedikeret til vin og en enkelt hektar til oliventræer. Granata og De Fusco opnår virkelig høj kvalitet ved en tæt beplantning, som giver et lille udbytte per plante, men til gengæld er så meget bedre. Gæring sker i begrænsede enheder af små klynger fra vingården. Vil du smage typiske, store vine fra Bolgheri, er Luoghi et stærkt valg.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]