- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Når man ligger i én af Skotlands allerbedste regioner for produktion af korn og dermed malt, er vejen banen for whiskyproduktion i verdensklasse.
An Cnoc
Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:
Om An Cnoc
An Cnoc betyder ‘bjerget’ og produceres på destilleriet Knockdhu i den lille landsby Knock i Aberdeenshire i det nordøstlige Skotland. Området er samtidig én af Skotlands bedste kornregioner, som er rigt på byg og tørv, og dermed oplagt til whiskyproduktion. Da grundlægger John Morrison i 1892 også fandt en frisk, livlig kilde i området, så den snarrådige skotte muligheder, og destilleriet åbnede i 1892.