SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Amerikanske Addendum fra legendariske Napa Valley i Californien skaber vine, som kommer fra nogle af de bedste vinmarker på hele det nordamerikanske kontinent.

Addendum

Pris
Serveringsforslag
Anmeldelser

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Addendum

Addendum Wines er et nyt eventyr for Fess Parker-familien. En afstikker til det nordlige Californien for familien fra Santa Barbara County. Efter næsten 30 års vinfremstilling i Santa Barbara County, besluttede familien, at man ville lave vine i Bordeaux-stil i Napa Valley ved at bruge druer fra prestigefyldte appellationer som Rutherford og Atlas Peak. Wine Maker er velkendte Blair Fox, som også står i spidsen for resten af Fess Parkers flotte portefølje af vine. Addendums vine lavet fra nogle af de bedste områder i hele Napa Valley og løfter de karakteristiske noter hos Cabernet Sauvignon.


Efter at have etableret et navn for sig selv som producent af højt respekterede Bourgogne- og Rhône-sorter i Santa Barbara County, forsøgte senere generation at udvide Fess Parkers vision. Man gjorde god brug af gode, længevarende relationer med engagerede vinavlere i den berømte Napa Valley, og Addendum blev født. Tilgangen for Addendum begynder med nysgerrighed. Respekt for vingårdens rytmer. Derfor begynder arbejdet på alle Addendum-vinmarker med en omhyggelig overvejelse af jorden. Det er Addendum-filosofien, at få faktorer er vigtigere i vinfremstilling end dyrkning af passende afstemte sorter og jord. Resultatet er ret enestående. Debut-årgangen var 2014, som straks vandt flotte anerkendelser fra anmelderne, herunder scorer på 95 point for to af vinene.


Addendum er altså et begrænset, selvstændigt udbud af druesorter fra Bordeaux og Rhone. Druerne kommer fra nogle af de mest prestigefyldte og etablerede vingårde i Napa Valley. Det bliver ikke meget bedre i hele USA. Og det sikker ikke så lidt.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]