ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Portvinskalender
Årets store adventskalenderhit for portvins-entusiaster!

Julen er traditionernes tid, og som voksen er der minimum én tradition, som vi er mange, der ser frem til mere end børnenes julekalender, karrysild og hygge med svigerfamilien. Nemlig årets portvinskalender.

Det er endnu en hemmelighed, hvad den præcis indeholder, men vi kan love to ting:

1. Det er portvin.

2. Det er noget af verdens bedste portvin fra én af de absolut bedste portvinsproducenter, der findes.

Når vi når slutningen af september, løfter vi sløret for, hvad årets portvinsjulekalender indeholder.  Portvinskalenderen 2023 er en oplagt gave til dig, der virkelig holder af god portvin. Eller naturligvis en anden, som du vil forkæle med en meget, meget velsmagende december.

God jul - og så glæder vi os bare til december!

Julen er traditionernes tid, og som voksen er der minimum én tradition, som vi er mange, der ser frem til mere end børnenes julekalender, karrysild og hygge med svigerfamilien. Nemlig årets portvinskalender.

Vi er nået slutningen af september, derfor er sløret løftet for, hvad årets portvinsjulekalender indeholder.


I portvinskalenderen 2023 finder du:

Six Grapes Reserve Ruby (Decanter 95/100 point)

Moden og overdådigt frugtige indtryk af blommer i aromaen og stor og fed fylde. Dybe, frugtige smagsnoter med velafbalancerede tanniner og en imponerende friskhed.

2010 Quinta dos Malvedos (Decanter 94/100 point)

Smukt modnet og elegant sødmefuld. Lette, balancerede tanniner, modne frugtige præg, bær og sorte blommer fylder på tungen i en særdeles luksuriøs oplevelse.

2018 LBV (Falstaff 93/100 point)

Varmende, mørke og sødmefulde præg af kirsebær, en smule blåbærsyltetøj, lette krydderier og små strejf af chokolade.

10 Year Old Tawny (James Suckling 93/100 point)

Virkelig en evergreen med fine præg af kirsebær, valnødder og chokolade i aroma og smag. Herligt fyldig og sødmefuld med en lang eftersmag.


Portvinskalenderen 2023 er en oplagt gave til dig, der virkelig holder af god portvin. Eller naturligvis en anden, som du vil forkæle med en meget, meget velsmagende december.

God jul - og så glæder vi os bare til december!


Advents-kalender Graham's Portvin 2023

Én af julens mange rare traditioner er årets portvinskalender fra portugisiske Graham's. År efter år forkæles vi med forskellige verdensklasseportvine fra én af verdens førende producenter i den gudesmukke Douro-dal. I år er heldigvis ingen undtagelse, og der er virkelig noget at se frem til.

Adventskalenderen indeholder 4 flasker med 37,5 cl. pr flaske.​​​​​​​

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]