- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Spiritus
- Fine Wine & Spirits
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
195-ÅRS FØDSELSDAGSFEST 🍷 Se alle tilbud!
Tomatsuppe m. kylling
Tid: 40 min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: 4/10
Tid: 40 min.
Antal: 4 pers.
Sværhedsgrad: 4/10
Ingredienser
- 1 kg modne tomater
- 1 mellemstort løg
- 2 fed hvidløg
- ½ l vand
- 1 tsk olivenolie
- 1 spsk tørret timian
- 1,5 dl piskefløde
- Salt, peber og sukker
Fyld:
- 2 kyllingebryst filletter
- 2 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- Salt & peber
Pynt:
- Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Skær kyllingebryst filletter i små tern. Svits det hakkede hvidløg i olien på en stegepande og tilsæt kyllingestykkerne. Steg ved god varme til de er gennemstegte. Krydr godt med salt og peber. Lad dem stå til suppen er færdig.
Suppen:
Pil løget og skær det i skiver. Skær tomaterne i både. Kom olie, løg, hvidløg og timian i en gryde og svits i ca. 5 minutter.Tilsæt tomaterne og lidt sukker. Kom vand, salt og peber i og lad det simre i ca. 20 minutter. Blend suppen grundigt til suppen er cremet og tilsæt fløde og varm igennem.Smag evt. til med mere salt og peber.
Anretning:
Suppen anrettes i en tallerken og toppes med stegte kyllingetern og pyntes med friske basilikumblade. Hertil serveres et godt brød.
Anbefalede vine til Tomatsuppe m. kylling
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik