Tomatsuppe m. kylling

Tid: 40 min.  |    Antal: 4 pers.    |    Sværhedsgrad: 4/10  

Tid: 40 min.

Antal: 4 pers.

Sværhedsgrad: 4/10


Ingredienser

  • 1 kg modne tomater
  • 1 mellemstort løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ l vand
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 spsk tørret timian
  • 1,5 dl piskefløde
  • Salt, peber og sukker

Fyld:

  • 2 kyllingebryst filletter
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt & peber

Pynt:

  • ​​​​​​​Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Skær kyllingebryst filletter i små tern. Svits det hakkede hvidløg i olien på en stegepande og tilsæt kyllingestykkerne. Steg ved god varme til de er gennemstegte. Krydr godt med salt og peber. Lad dem stå til suppen er færdig.

Suppen:

Pil løget og skær det i skiver. Skær tomaterne i både. Kom olie, løg, hvidløg og timian i en gryde og svits i ca. 5 minutter.Tilsæt tomaterne og lidt sukker. Kom vand, salt og peber i og lad det simre i ca. 20 minutter. Blend suppen grundigt til suppen er cremet og tilsæt fløde og varm igennem.Smag evt. til med mere salt og peber.

Anretning:

Suppen anrettes i en tallerken og toppes med stegte kyllingetern og pyntes med friske basilikumblade. Hertil serveres et godt brød.

Anbefalede vine til Tomatsuppe m. kylling


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]