SLUTSPURT 🍷 Septembers bedste vintilbud - Klik her

Tomatsuppe m. kylling

Tid: 40 min.  |    Antal: 4 pers.    |    Sværhedsgrad: 4/10  

Tid: 40 min.

Antal: 4 pers.

Sværhedsgrad: 4/10


Ingredienser

  • 1 kg modne tomater
  • 1 mellemstort løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ l vand
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 spsk tørret timian
  • 1,5 dl piskefløde
  • Salt, peber og sukker

Fyld:

  • 2 kyllingebryst filletter
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt & peber

Pynt:

  • ​​​​​​​Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Skær kyllingebryst filletter i små tern. Svits det hakkede hvidløg i olien på en stegepande og tilsæt kyllingestykkerne. Steg ved god varme til de er gennemstegte. Krydr godt med salt og peber. Lad dem stå til suppen er færdig.

Suppen:

Pil løget og skær det i skiver. Skær tomaterne i både. Kom olie, løg, hvidløg og timian i en gryde og svits i ca. 5 minutter.Tilsæt tomaterne og lidt sukker. Kom vand, salt og peber i og lad det simre i ca. 20 minutter. Blend suppen grundigt til suppen er cremet og tilsæt fløde og varm igennem.Smag evt. til med mere salt og peber.

Anretning:

Suppen anrettes i en tallerken og toppes med stegte kyllingetern og pyntes med friske basilikumblade. Hertil serveres et godt brød.

Anbefalede vine til Tomatsuppe m. kylling

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]