Rød linse- og kokosnødsuppe

I samarbejde med Errazuriz

Opdag hvad de chilenske køkken har at byde på, når verdensberømte Viña Errázuriz deler ud af sine populære opskrifter. De passionerede mad- og vinelskere skaber skøn mad, der tager udgangspunkt i lokale råvarer og smage fra Acancagua Valley.
Vi har samlet en række af de chilenske retter, så du kan imponere dine gæster eller forkæle dig selv med en eksplosion af velsmag.
Her får du
Viña Errázuriz' opskrift på rød linse- og kokosnødssuppe, som både varmer og smager helt fantastisk. Buen provecho!

Tid: 30 min.  |    Antal: 4 pers.    |    Sværhedsgrad: 3/10    

Tid: 30 min.

Antal: 4 pers.

Sværhedsgrad: 3/10


Ingredienser

  • Løg
  • Gulerødder
  • Peberfrugt
  • Kokosboller
  • Linser
  • Hønsebouillion
  • Kokosmælk
  • Karry
  • Koriander
  • Frisk peber

Vin til maden

​​​​​​​Supper lavet af grøntsager og bælgplanter er gode eksempler på retter, man kan servere med Chardonnay. Eksotiske krydderier kombineres rigtig godt med vinens tropiske og sødmefulde noter.

Chardonnayens karakteristiske, cremede fylde kombineret med suppernes cremede tekstur og vinens naturlige syre opfrisker smagen.

Fremgangsmåde

Sautér fintsnittet løg, gulerødder og peberfrugt med kokosboller på en pande ved medium varme indtil de er bløde. Tilføj linser, dæk til med hønsebouillon og lad det simre i 20 minutter.

Når linserne er bløde, tilføjes kokosmælk og en spiseskefuld karry.

Lad det igen simre i 10 minutter.

Pynt suppen med finsnittet koriander og servér med frisk peber.

Anbefalede vine til suppen

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]