Gulerod-/ingefærsuppe med rødbedechips og koriander

I samarbejde med Errazuriz

Gulerod-/ingefærsuppe med rødbedechips og koriander

I samarbejde med Errazuriz

Kom med på en rejse til det chilenske køkken, når Viña Errázuriz byder på inspirerende opskrifter, der kombinerer alt det lækre, Chile og Acancagua Valley har at byde på! Når mad- og vinelskerne fra Viña Errázuriz kreerer deres spændende og velsmagende retter, tager de udgangspunkt i lokale råvarer for at sikre den allerhøjeste kvalitet.
​​​​​​​Her får du en herlig opskrift på gulerod- og ingefærsuppe med sprøde rødbedechips og koriander til at varme dig på. Velbekomme!

Tid: 30 min. |   Antal: 4 pers.    |    Sværhedsgrad: 3/10

Tid: 30 min.

Antal: 4 pers.

Sværhedsgrad: 3/10


Ingredienser

  • 1 tsk. Revet frisk ingefær
  • 4 Gulerødder
  • 50 cl Grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. Revet Appelsinskal
  • 1 Aelleriblad
  • 1 Rødbede
  • Koriander
  • Olivenolie
  • Havsalt
  • Frisk peber

Vin til maden

​​​​​​​Supper lavet af grøntsager og bælgplanter er gode eksempler på retter, man kan servere med Chardonnay. Eksotiske krydderier kombineres rigtig godt med vinens tropiske og sødmefulde noter. Chardonnayens karakteristiske, cremede fylde kombineret med suppernes cremede tekstur og vinens naturlige syre opfrisker smagen.

Fremgangsmåde

Steg de skiveskårede gulerødder med grøntsagsbouillonen, ingefær, appelsinskal, selleriblad og havsalt på en pande.

Lad det simre indtil gulerødderne er bløde. Tag panden af varmen og hæld indholdet i en blender. Tilføj mere salt, hvis det er nødvendigt.

Skær den rå rødbede i skiver. Placer skiverne i ovnen ved lav temperatur. Bag indtil kanterne på roerne begynder at se tørre ud.

Servér suppen og pynt med finthakket koriander, rødbedechips, lidt olivenolie og fisk peber.

Anbefalede vine til suppen