Kom med til The Tawny Day på lørdag ⭐ Læs her


I samarbejde med Errazuriz
Kom med på en rejse til det chilenske køkken, når Viña Errázuriz byder på inspirerende opskrifter, der kombinerer alt det lækre, Chile og Acancagua Valley har at byde på! Når mad- og vinelskerne fra Viña Errázuriz kreerer deres spændende og velsmagende retter, tager de udgangspunkt i lokale råvarer for at sikre den allerhøjeste kvalitet.
Her får du en herlig opskrift på gulerod- og ingefærsuppe med sprøde rødbedechips og koriander til at varme dig på. Velbekomme!
I samarbejde med Errazuriz
Kom med på en rejse til det chilenske køkken, når Viña Errázuriz byder på inspirerende opskrifter, der kombinerer alt det lækre, Chile og Acancagua Valley har at byde på! Når mad- og vinelskerne fra Viña Errázuriz kreerer deres spændende og velsmagende retter, tager de udgangspunkt i lokale råvarer for at sikre den allerhøjeste kvalitet.
Her får du en herlig opskrift på gulerod- og ingefærsuppe med sprøde rødbedechips og koriander til at varme dig på. Velbekomme!
Tid: 30 min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: 3/10
Tid: 30 min.
Antal: 4 pers.
Sværhedsgrad: 3/10
Gulerod-/ingefærsuppe med rødbedechips og koriander
Vin til maden Supper lavet af grøntsager og bælgplanter er gode eksempler på retter, man kan servere med Chardonnay eller et godt glas Viognier. Eksotiske krydderier kombineres rigtig godt med vinens tropiske og sødmefulde noter. Vinens karakteristiske, cremede fylde kombineret med suppernes cremede tekstur og vinens naturlige syre opfrisker smagen.
Ingredienser
- 1 tsk. revet frisk ingefær
- 4 gulerødder
- 50 cl grøntsagsbouillon
- 1 tsk revet appelsinskal
- 1 selleriblad
- 1 rødbede
- Koriander
- Olivenolie
- Havsalt
- Frisk peber
Fremgangsmåde
- Steg de skiveskårede gulerødder med grøntsagsbouillonen, ingefær, appelsinskal, selleriblad og havsalt på en pande.
- Lad det simre indtil gulerødderne er bløde. Tag panden af varmen og hæld indholdet i en blender. Tilføj mere salt, hvis det er nødvendigt.
- Skær den rå rødbede i skiver. Placer skiverne i ovnen ved lav temperatur. Bag indtil kanterne på roerne begynder at se tørre ud.
- Servér suppen og pynt med finthakket koriander, rødbedechips, lidt olivenolie og fisk peber.
![Vin til maden
Supper lavet af grøntsager og bælgplanter er gode eksempler på retter, man kan servere med [https://www.hjhansen-vin.dk/hvidvin/chardonnay|Chardonnay] eller et godt glas [https://www.hjhansen-vin.dk/hvidvin/viognier|Viognier]. Eksotiske krydderier kombineres rigtig godt med vinens tropiske og sødmefulde noter. Vinens karakteristiske, cremede fylde kombineret med suppernes cremede tekstur og vinens naturlige syre opfrisker smagen.](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-639000792212657115/91/17/5065-e475-400b-ab94-6c0320805d7e/Gulerod-%20ingef%C3%A6rsuppe.png)
Anbefalede vine til suppen
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.
