Kom med til The Tawny Day på lørdag ⭐ Læs her


I samarbejde med Errazuriz
Den chilenske vingigant Viña Errázuriz inspirerer med et hav af opskrifter, som udvikles med inspiration fra husets mange vine. Vinhuset deler velmagende opskrifter, som tager udgangspunkt i lokale og chilenske råvarer og smage fra Acancagua Valley. Det bliver drønlækkert, når Viña Errázuriz står i køkkenet. Prøv selv. Her får du Errazuriz' opskrift på cevicheshots af brasen med avocado og gul og grøn chilidressing. En rigtig lækker chilensk ret, som passer helt perfekt som forret. Prøv noget nyt og forkæl dig selv med Errazuriz' ceviche af brasen.
Tid: 30 min.
Antal: 4 pers.
Sværhedsgrad: 2/10
I samarbejde med Errazuriz
Den chilenske vingigant Viña Errázuriz inspirerer med et hav af opskrifter, som udvikles med inspiration fra husets mange vine. Vinhuset deler velmagende opskrifter, som tager udgangspunkt i lokale og chilenske råvarer og smage fra Acancagua Valley. Det bliver drønlækkert, når Viña Errázuriz står i køkkenet. Prøv selv. Her får du Errazuriz' opskrift på cevicheshots af brasen med avocado og gul og grøn chilidressing. En rigtig lækker chilensk ret, som passer helt perfekt som forret. Prøv noget nyt og forkæl dig selv med Errazuriz' ceviche af brasen.
Tid: 30 min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: 2/10
Cevicheshots af brasen med avocado samt gul og grøn chilidressing
Vin til maden Til denne ret anbefaler vi en hvid sherry. Det er en anderledes og spændende oplevelse, tør men let saltede undertoner, og perfekt til denne ret. Spændende og udfordrende vin til den nysgerrige. Alternativt vil hvidvin på Sauvignon Blanc, Riesling eller Albarino også være fremragende sammen med.
Ingredienser
- 500 g brasen (brasen er klassisk i det chilenske køkken. Du kan dog sagtens brug en anden frisk, mager fisk)
- 1 grøn chili
- 1 avocado
- 1 tsk gul chilipuré
- 2 radiser
- 1/4 rød peberfrugt
- 1 citron
- Koriander
- Havsalt
- Olivenolie
- Frisk peber
Fremgangsmåde
- Skær fisk og avocado i terninger á 1 cm og hæld dem i en røreskål.
- Finsnit grøn chili og rød peberfrugt. Skær radiserne i tynde skiver, finsnit korianderen og hæld dem i røreskålen.
- Krydr med én tsk gul chilipuré, citronsaft, salt og frisk peber 20 minutter inden serveringen.
- Servér i shotsglas med cocktailpinde eller dessertskeer. Pynt med radiseskiver og hakket koriander.
![Vin til maden
Til denne ret anbefaler vi en hvid [https://www.hjhansen-vin.dk/andre-vintyper/sherry|sherry]. Det er en anderledes og spændende oplevelse, tør men let saltede undertoner, og perfekt til denne ret. Spændende og udfordrende vin til den nysgerrige.
Alternativt vil hvidvin på [https://www.hjhansen-vin.dk/hvidvin/sauvignon-blanc|Sauvignon Blanc], [https://www.hjhansen-vin.dk/hvidvin/riesling|Riesling] eller [https://www.hjhansen-vin.dk/hvidvin/albarino|Albarino] også være fremragende sammen med.](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-639000792211807098/38/92/aa05-07f8-4368-af75-8129f07de4f8/Cevicheshots.png)
Anbefalede vine til cevicheshots
Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
Så tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.
Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.
