Creme de Banane
Før musen henover billedet for at zoome
Mellem marker og træer, frugthaver og vinmarker, slotte og kirketårne ligger det naturskønne område Nuits St. Georges, midt i hjertet af idylliske Bourgogne. Her grundlagde Joseph Vedrenne i 1923 en lille produktion af likører med udgangspunkt i områdets rige frugtproduktion. Der gik ikke længe, før Vedrenne med passion for produktet opnåede bred anerkendelse, ikke mindst for den enestående Crème de Cassis.
Med udgangspunkt i Bourgognes frodige natur, rige frugtproduktion og de mange lokale producenter, har Vedrenne vokset sig større, og i dag producerer og sælger virksomheden over 50 forskellige likører, sirupper, gin, pastis og absint af samme høje kvalitet, som da Joseph Vedrenne for første gang lagde lokal frugt i pressen i den lille fabrik.  
I 1997 slog Vedrenne sig sammen med Verveine Du Velay Pages Distillery for yderligere at øge destilleriets viden inden for produktion af likører og koble den med Vedrennes mangeårige ekspertise, erfaring og kærlighed til produktet.

Også i dag foretrækker Vedrenne at bruge lokale, burgundiske frugtproducenter, som sætter økologi og kvalitet i højsædet. Vedrenne-navnet forpligter efter over 90 års produktion, og derfor bruger Vedrenne i dag udelukkende frugt af en kvalitet, som sikrer, at hver dråbe får den fylde og rige smag, som kendetegner Vedrennes produkter og som navnet i dag er kendt for.
Det er denne samme kompromisløse tilgang til kvalitet, som var Joseph Vedrennes udgangspunkt i 1923 – og samme tilgang, som stadig gør, at netop Vedrenne er den producent i verden, som har vundet flest priser for sine likører. Så selvom produktionen er blevet lidt større og mere moderne, er produktet det samme, som det altid har været. Heldigvis.

Mange af Vedrennes produkter kan nydes ”rent” med isterninger, men også bruges til en lang række cocktails, hvor kvaliteten ikke fornægter sig. Derfor er cocktailmixere og bartendere over hele verden bekendt med navnet Vedrenne og bruger deres likører og sirupper i fantastiske cocktails, hvor der ikke er grænser for, hvilke oplevelser, der venter.
Vis mere
Vis mindre

Creme de Banane

Varenummer: 25407209
DKK 169,00
(DKK 135,20 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørVedrenneLandFrankrig
OmrådeBourgogneType/FarveLikør
DyrkningTraditionelFlasker pr. Colli6
Serveringsforslag Drinks - Cocktails
Alkohol 25,00%
Flaskestørrelse0,70 ltr.Proptype Skruelåg
PakningKarton
Smagekommentarer
Prisvindende Vedrennes bananlikør er let og lys gylden i farven, men samtidig med en dyb, kraftfuld aroma af fuldmodne bananer. Bananernes sødme balanceres med en let syrlighed og gør likøren til en aldeles behagelig oplevelse, hvor stor fylde, smag og naturlig sødme går hånd i hånd – sådan som det generelt kendetegner produkter fra Vedrenne. Likøren er fremragende som tilbehør til en rombaseret Daiquiri, men i virkeligheden kan den bruges til, hvad du lige har lyst til.
Mest populære
Creme de Mure, Brombær
Creme de Mure, Brombær
DKK 164,00
(DKK 131,20)
Creme de Cassis, Cocktail Liqueurs
Liqueur de Violette, Cocktail Liqueurs
Super Creme de Cassis
Super Creme de Cassis
DKK 199,00
(DKK 159,20)
Limoncello Silvio Carta
Limoncello Silvio Carta
DKK 199,00
(DKK 159,20)
Creme de Framboise
Creme de Framboise
DKK 166,00
(DKK 132,80)

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk