Arrangementer

Her kan du både købe billet til en speciel smagning/ event eller danne dig et samlet overblik over alle vore aktuelle smagninger og events.
Smagningerne er som udgangspunkt bygget op omkring et udvalg af dejlige vine, som selvfølgelig matcher foredragsholderens gennemgang af det pågældende vintema/ vinområde. Der vil selvfølgelig også være rig lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål.
Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de evt. ledsages af "en bid brød" eller måske endda en hel menu.

21. februar 2020, Film & Winemakers Dinner med Michael Seresin i Tivoli, København
Michael Seresin er både verdenskendt filmfotograf og vinproducent fra New Zealand. Han har filmet på de helt store amerikanske film og er bl.a. kendt for Midnight Express, Fame og Harry Potter. I samarbejde med Tivoli indbyder vi til en film-, mad- og vinaften og inviterer indenfor i Glassalen og på Nimb Gemyse Kl. 16.00 - 18.30: Filmfremvisning Angel Heart i Glassalen - en film fra 1987 af instruktøren, Alan Parker. Kl. 19.00 - 22.30: Winemakers Dinner i Nimb Gemyse Der serveres eksklusive vine fra Seresin og en tilpasset 3 retters menu. NB! Aftenen foregår på engelsk.
2. april 2020, Ginsmagning, Odense
6 forskellige gin. Der vil være fokus på, hvilke tonic der går til hvilke gin, blandingsforhold, glastype til G+T og garnish.
2. april 2020, Riedel Glasseminar hos H.J. Hansen København
Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere. Det lyder som gas, men er i realiteten næsten trylleri. Kom og oplev magien hos H.J. Hansen i København!
23. april 2020 kl. 18.30, Errazuriz vinsmagning i Odense
Errazuriz står som et fyrtårn i chilensk vin, og har været med til at bringe chilensk vin på verdenskortet. Man gør altid en god handel med vine fra Errazuriz lige fra deres entry-level vine til deres icon-vines. Vi vil denne aften gå på opdagelse i deres store vinkatalog
24. april 2020, Rosésmagning på Odense Aafart
Er der noget skønnere end et koldt glas rosévin på en dejlig forårsdag? I samarbejde med Odense Aafart byder vi på en hyggelig aften i rosévines tegn.
30. april 2020 kl. 18.30, Californien vinsmagning i Odense
Californiens vinareal er ¾ af Frankrigs, og står for 90% af USA’s vinproduktion. Så det er ikke en produktion uden betydning. Vi vil denne aften få større indsigt i hvad der frembringes i området, af alt fra kold klima vine, til store robuste vine.
"TOUR DU MONDE" smagninger 2020.
Vælg mellem følgende tema-smagninger fra Frankrig, Chile, Italien, Sydafrika, Spanien eller Portugal.


I samarbejde med Cold Hawaii Vildmarksbad  er vi rigtig glade for at kunne  invitere jer med på en dejlig tur rundt i Silkeborg. Kom og vær med - det er en fantastisk måde at smage forskellige gin/tonics på samtidig med, at vi kan holde varmen i kulden!


Denne aften byder vi velkommen til Lambert-Willem Manden fra Gérard Bertrand, som producerer nogle af Sydfrankrigs bedste vine. Oplev en sublim aften med en velsmagende 6-retters menu, der er nøje afstemt efter de tilhørende vines smagsunivers.


Kom til romsmagning med Vinspecialisten Aalborg, hvor vi stiller skarpt på de søde dråber fra rommens verden.


Vinspecialisten Horsens og Café Gran inviterer til Winemaker's Dinner med tapas-menu og dejlige portvine fra Graham's torsdag d. 6. februar 2020 kl. 18 på Café Gran, Grønnegade 12, 8700 Horsens.


Drømmer du om at blive klogere på rom, eller synes du bare, det er en fantastisk drik? Så tag med Vinspecialisten Kolding til romsmagning!


Glas er en videnskab, og ikke uden grund har østrigske Riedel forsket i påvirkning af duftesansen og smagsløgene i forhold til glassenes udformning.
Onsdag d. 4. marts inviterer Vinspecialisten Trangbæk til Riedel Veritas Glasseminar hos Café Laurits. Vi glæder os til at se dig til en spændende aften!


Et overflødighedshorn af smagsoplevelser, der tager dig med tilbage til vores seneste tur til Jerez i Andulusien. Daniel fra Ximenez-Spinola og Paco fra Emilio Lustau vil guide dig igennem den forunderlige vinverden, som Jerez har udviklet sig til!D. 26. marts inviterer Vinspecialisten Horsens  til Riedel Glasseminar, hvor vi vil se nærmere på glasserien Performance! Det bliver en lærerig aften, hvor vi kommer til at smage 2 rødvine og 2 hvidvine, mens der bliver kommenteret af vores Riedel Ambassadør.

Vi glæder os til at se dig!


Vi er glade for at kunne invitere til champagne aften lørdag d. 28. marts 2020. Vi har sammensat denne spændende menu, der bliver ledsaget af de dejlige  champagner fra Champagne Deutz. Allan Jørgensen fra H.J.Hansen Vin fortæller undervejs.


Oplev en ginsmagning, hvor du får lov til at smage og opdage mangfoldigheden i gin. Hvor stammer ginen fra og hvilke botanicals bliver der brugt?