Arrangementer

Her kan du både købe billet til en speciel smagning/ event eller danne dig et samlet overblik over alle vore aktuelle smagninger og events.
Smagningerne er som udgangspunkt bygget op omkring et udvalg af dejlige vine, som selvfølgelig matcher foredragsholderens gennemgang af det pågældende vintema/ vinområde. Der vil selvfølgelig også være rig lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål.
Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de evt. ledsages af "en bid brød" eller måske endda en hel menu.

2. april 2020, Ginsmagning, Odense
6 forskellige gin. Der vil være fokus på, hvilke tonic der går til hvilke gin, blandingsforhold, glastype til G+T og garnish.
2. april 2020, Riedel Glasseminar hos H.J. Hansen København
Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere. Det lyder som gas, men er i realiteten næsten trylleri. Kom og oplev magien hos H.J. Hansen i København!
23. april 2020 kl. 18.30, Errazuriz vinsmagning i Odense
Errazuriz står som et fyrtårn i chilensk vin, og har været med til at bringe chilensk vin på verdenskortet. Man gør altid en god handel med vine fra Errazuriz lige fra deres entry-level vine til deres icon-vines. Vi vil denne aften gå på opdagelse i deres store vinkatalog
24. april 2020, Rosésmagning på Odense Aafart
Er der noget skønnere end et koldt glas rosévin på en dejlig forårsdag? I samarbejde med Odense Aafart byder vi på en hyggelig aften i rosévines tegn.
30. april 2020 kl. 18.30, Californien vinsmagning i Odense
Californiens vinareal er ¾ af Frankrigs, og står for 90% af USA’s vinproduktion. Så det er ikke en produktion uden betydning. Vi vil denne aften få større indsigt i hvad der frembringes i området, af alt fra kold klima vine, til store robuste vine.
5. maj 2020, Winemakers Dinner Basserman-Jordan, UBN
Få en dejlig aften på Restaurant UBN, og mød Sebastian Wandt fra vinhuset Basserman-Jordan i Pfalz, der kommer for at fortælle om deres spændende vine. Vi vil få fire dejlige retter, som er sat sammen til de lækre vine fra Basserman-Jordan.
Drømmer du om at blive klogere på rom, eller synes du bare, det er en fantastisk drik? Så tag med Vinspecialisten Kolding til romsmagning!


Glas er en videnskab, og ikke uden grund har østrigske Riedel forsket i påvirkning af duftesansen og smagsløgene i forhold til glassenes udformning.
Onsdag d. 4. marts inviterer Vinspecialisten Trangbæk til Riedel Veritas Glasseminar hos Café Laurits. Vi glæder os til at se dig til en spændende aften!


Et overflødighedshorn af smagsoplevelser, der tager dig med tilbage til vores seneste tur til Jerez i Andulusien. Daniel fra Ximenez-Spinola og Paco fra Emilio Lustau vil guide dig igennem den forunderlige vinverden, som Jerez har udviklet sig til!Vinspecialisten Haderslev inviterer til romsmagning, hvor  vi skal smage på 6 forskellige 6 forskellige rom, varieret fra lys til mørk.
Vi glæder os til at se dig.


H.J. Hansen Vin København inviterer fredag d. 13. marts 2020 til eksklusiv Winemaker's Dinner med Chris Mattson fra kulvinhuset Three Sticks på Restaurant AOC. Det bliver uden tvivl en lærerig aften fyldt med masser af lækker mad! Velmødt på Restaurant AOC.


Bliv klogere på emner som druesorter, vintyper, vinområder og samspillet mellem mad og vin – og meget mere, når Vinspecialisten Køge inviterer til kurset "Lær om vin".


D. 26. marts inviterer Vinspecialisten Horsens  til Riedel Glasseminar, hvor vi vil se nærmere på glasserien Performance! Det bliver en lærerig aften, hvor vi kommer til at smage 2 rødvine og 2 hvidvine, mens der bliver kommenteret af vores Riedel Ambassadør.

Vi glæder os til at se dig!


Denne smagning vil byde på rom i forskellige stilarter, der vil blive nydt på forskellig vis. Drømmer du om at blive klogere på rom, eller synes du bare det er en fantastisk drik, så er dette aftenen for dig!


Vi er glade for at kunne invitere til champagne aften lørdag d. 28. marts 2020. Vi har sammensat denne spændende menu, der bliver ledsaget af de dejlige  champagner fra Champagne Deutz. Allan Jørgensen fra H.J.Hansen Vin fortæller undervejs.


Bliv klogere på emner som druesorter, vintyper, vinområder og samspillet mellem mad og vin – og meget mere, når Vinspecialisten Køge inviterer til kurset "Lær om vin".


Vinspecialisten Køge inviterer til Riedel glasseminar, hvor vi skal lære mere om glas fra Riedels Vinumserie. Et glasseminar er som et trylleshow, hvor man som ved et trylleslag, bliver opmærksom på den enorme betydning glassets form har for at få det optimale udbytte af smagen!


Vinspecialisten Randers inviterer til ginsmagning, hvor vi skal smage på 7 forskellige ginner. Det bliver en hyggelig og lærerig aften fyldt med gode smage!
Vi glæder os til at se dig.


Oplev en ginsmagning, hvor du får lov til at smage og opdage mangfoldigheden i gin. Hvor stammer ginen fra og hvilke botanicals bliver der brugt?


Vinspecialisten Skive glæder sig til at se dig til ginsmagning fredag d. 25. september! Her vil vi smage på 5 forskellige ginner, og snakke om dens oprindelse og forskellige botanicals.