Arrangementer

Her kan du både købe billet til en speciel smagning/ event eller danne dig et samlet overblik over alle vore aktuelle smagninger og events.
Smagningerne er som udgangspunkt bygget op omkring et udvalg af dejlige vine, som selvfølgelig matcher foredragsholderens gennemgang af det pågældende vintema/ vinområde. Der vil selvfølgelig også være rig lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål.
Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de evt. ledsages af "en bid brød" eller måske endda en hel menu.

21. februar 2020, Film & Winemakers Dinner med Michael Seresin i Tivoli, København
Michael Seresin er både verdenskendt filmfotograf og vinproducent fra New Zealand. Han har filmet på de helt store amerikanske film og er bl.a. kendt for Midnight Express, Fame og Harry Potter. I samarbejde med Tivoli indbyder vi til en film-, mad- og vinaften og inviterer indenfor i Glassalen og på Nimb Brasserie. Kl. 16.00 - 18.30: Filmfremvisning Angel Heart i Glassalen - en film fra 1987 af instruktøren, Alan Parker. Kl. 19.00 - 22.30: Winemakers Dinner i Nimb Brasserie. Der serveres eksklusive vine fra Seresin og en tilpasset 3 retters menu. NB! Aftenen foregår på engelsk.
2. april 2020, Ginsmagning, Odense
6 forskellige gin. Der vil være fokus på, hvilke tonic der går til hvilke gin, blandingsforhold, glastype til G+T og garnish.
23. april 2020 kl. 18.30, Errazuriz vinsmagning i Odense
Errazuriz står som et fyrtårn i chilensk vin, og har været med til at bringe chilensk vin på verdenskortet. Man gør altid en god handel med vine fra Errazuriz lige fra deres entry-level vine til deres icon-vines. Vi vil denne aften gå på opdagelse i deres store vinkatalog
24. april 2020, Rosésmagning på Odense Aafart
Nyhed
Er der noget skønnere end et koldt glas rosévin på en dejlig forårsdag? I samarbejde med Odense Aafart byder vi på en hyggelig aften i rosévines tegn.
30. april 2020 kl. 18.30, Californien vinsmagning i Odense
Californiens vinareal er ¾ af Frankrigs, og står for 90% af USA’s vinproduktion. Så det er ikke en produktion uden betydning. Vi vil denne aften få større indsigt i hvad der frembringes i området, af alt fra kold klima vine, til store robuste vine.
1. maj 2020, Portvinsmagning på Odense Aafart
Nyhed
I samarbejde med Odense Aafart inviterer H.J. Hansen Vin i til portvinssmagning på Odense Å.
Kom og hør den spændende fortælling om portvinshuset Graham’s, der skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal. I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden.


Winemaker's dinner med lækker mad og dejlige portvine fra Graham's!
Kom og mød Mariana Botto fra Graham’s. Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.  


En aften med lækker mad og dejlige portvine fra Graham’s!
Kom og mød Mariana Botto fra Graham’s. Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.


Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere. Kom og oplev magien hos Vinspecialisten Køge, hvor vi skal smage 4 vine fra deres absolut bedste side.


"TOUR DU MONDE" smagninger 2020.
Vælg mellem følgende tema-smagninger fra Frankrig, Chile, Italien, Sydafrika, Spanien eller Portugal.


I samarbejde med Cold Hawaii Vildmarksbad  er vi rigtig glade for at kunne  invitere jer med på en dejlig tur rundt i Silkeborg. Kom og vær med - det er en fantastisk måde at smage forskellige gin/tonics på samtidig med, at vi kan holde varmen i kulden!


Kom til romsmagning med Vinspecialisten Aalborg, hvor vi stiller skarpt på de søde dråber fra rommens verden.


Drømmer du om at blive klogere på rom, eller synes du bare, det er en fantastisk drik? Så tag med Vinspecialisten Kolding til romsmagning!


Et overflødighedshorn af smagsoplevelser, der tager dig med tilbage til vores seneste tur til Jerez i Andulusien (Jerez også bedre kendt som sherry-land). Daniel fra Ximenez-Spinola og Paco fra Emilio Lustau vil guide dig igennem den forunderlige vin-verden som Jerez har udviklet sig til!


Oplev en ginsmagning, hvor du får lov til at smage og opdage mangfoldigheden i gin. Hvor stammer ginen fra og hvilke botanicals bliver der brugt?