STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Kokoslikør

Tag dine smagsløg med på en eksotisk rejse til troperne med en sommerlig flaske kokoslikør. Mærk de svajende palmer og gør klar til en lang række cocktails som Piña Colada, Coconut Martini eller mange andre.

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan laver man kokoslikør?

    Kokoslikør er en egentlig bare en type alkoholisk drik, der er smagt til med kokosnød. Man laver typisk kokoslikør ved at infundere eller destillere kokosnøddesmag til en basisspiritus. Det kan f.eks. være rom eller vodka. Produktionsprocessen kan variere. I nogle tilfælde bruges kokosmælk eller fløde, mens andre bruger ​​kokosekstrakt eller essens.

  2. Hvad bruger man kokoslikør til?

    Kokoslikør kan drikkes som den er over is eller som ingrediens i tropiske cocktails, hvor du gerne vil løfte smagen med noter af kokos. Kokoslikør passer virkelig godt sammen med en række tropiske frugter og juice. Vi drikker kokoslikør sammen med ananas eller mango og i klassiske cocktails som Piña Colada eller Coconut Martini.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]