- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!
Lakridslikør
En god lakridslikør bør altid have en god plads i hjemmebaren, hvis du er glad for cocktails eller en lille skarp efter en god middag.
Vælg favoritliste
Liqu Licoirce 23%, 70 cl
Silvio Carta- GuldConcours Mondial de Bruxelles
En kulsort eksplosion af lakrids, fylde og krydderier.
239,00pr. flaske77 på lager online- Kun 11 på lager online
Gå til side
ud af 1
Lakridslikør til drinks, cocktails og ren nydelse.
Lakridslikør er en type likør, der er smagt til primært med ekstrakt af lakridsrod eller anisfrø. Det smager - ikke overraskende - af lakrids og er gerne forholdsvis sødmefuld, evt. med små hint af urter og krydderier. Smagen er oftest af sorte lakridsbolsjer med en karakteristisk stærk og aromatisk smag og aroma. Likøren kan dog variere i sødmeniveau.
Produktionen for involverer typisk maceration af anis/lakrids i en basisspiritus som vodka eller anden neutral spiritus. Andre urter og krydderier kan også tilsættes for at øge kompleksiteten af lakridslikørens smag. Blandingen sødes typisk med sukker eller sirup for at balancere den intense smag.
Lakridslikør på tilbud
Vil du gerne spare 5% på din næste flaske lakridslikør? Så meld dig ind i Sélection Vinklub. Det er gratis, og så sparer du 5% på alle dine køb af tusindvis af varer. Også lakridslikør. Du kan naturligvis altid melde dig ud igen, hvis du foretrækker det.
Opskrift på lakridslikør
Du kan også lave din egen, lækre lakridslikør derhjemme med en herligt, dyb smag af lakrids. Det er ret nemt - du skal kun bruge:
- Vand
- Rørsukker
- Vodka
- Brun farin
- 80 gram lakridspulver uden salmiak
Sådan gør du:
Hæld farin, rørsukker og vand i en gryde.
Bring indholdet i kog over moderat varme - lidt forsigtigt.
Når sukkeret er smeltet, sættes varmen på lavt blus, og lakridsen tilsættes lidt af gangen mens du rører med piskeris.
Når lakridsen er rørt ud og opløst, slukker du for varmen og lader blandingen køle ned.
Eventuelle klumper kan blendes væk og vodkaen tilsættes.
Lakridslikøren sættes i køleskabet natten over, omrøres og hældes på flaske.
Servér afkølet