Skærsøgaard Dons Calva 41%, 35 cl.

Danmark
3/8 ltr.
DKK 195,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Specifikationer
Leverandør
Skærsøgaard Vin
Land
Danmark
Type/Farve
Calvados
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
41,00%
Flaskestørrelse
3/8 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Skærsøgaard Vin betragtes som en af de dygtigste og mest fremmelige danske vinproducenter. Ved både de officielle danske og internationale vinkonkurrencer scorer Skærsøgaard år efter år masser af medaljer og udmærkelser for sine vine.
En særdeles flot præstation fra et relativt nyt vinhus i et relativt nyt vinland, men ejeren, Sven Moesgaard, er slet ikke i tvivl om, at denne udvikling vil fortsætte...

Skærsøgaard Vin, der ligger i Dons ved Kolding, producerer som den eneste danske vingård alle de gængse typer: Rødvin, hvidvin, rosévin og dessertvin samt som specialitet mousserende vin og en druebrændevin.

At der har været dyrket vin i Danmark gennem en årrække er ikke nogen hemmelighed. Det nye er, at vi nu også officielt har fået status af vinland, så Danmark er blevet opdelt landet i fire vindyrkningszoner: Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. Derfor bærer Skærsøgaards vine nu betegnelsen "Regionalvin fra Jylland".

Dons Calva er en fadlagret æblebrændevin, fremstillet af æblesorterne Pigeon og Ingrid Marie, destilleret og modnet på egetræsfade i mere end to år.