ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

La Ferme du Mont

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om La Ferme du Mont

  Stephane Vedeau er uden tvivl den nye stjerne som er på vej op i Rhône dalen. Hans utrættelige passion og entusiasme for Grenache og Syrah har ført hans vine helt til tops hos de internationale anmeldere!


  Vinstokke spredt vidt og bredt i Rhône

  Stephane har 50 hektar vinmarker, hovedsageligt beplantet med gamle vinstokke, spredt vidt og bredt. Han er med rette allerede berømt for sine sydlige Rhône vine fra La Ferme du Mont, men hans nye forførende og dybtgående vine fra de legendariske appellationer i det nordlige Rhône er ligeledes fantastiske! Disse vine laves under navnet J. Boutin, og er opkaldt efter hans mor Jeannine Boutin. Vinene er koncentrerede, rene og smukt detaljerede. Vinstokkene vokser i et helt naturligt miljø i harmoni med den Provencalsk vegetation. Der bruges Ingen kemikalier eller pesticider. Stephane mener, at man kun kan producere top kvalitetsdruer på denne måde.


  Stephane har med alle sine vine gjort en spektakulær indsats for at producere rige og saftige vine, som hver især udvinder det bedste fra deres respektive Terroir. Vinene er dejlige allerede som unge takket være modenheden af frugten og det lave indhold af svovl, og har samtidig et stort potentiale for lagring.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]