Brand image

I et lille hjørne af Toscana ligger vinhuset Frascole, som består af 15 hektarer vinmarker i et særdeles frodigt område. Frascole har været i familiens eje så længe, nogen kan huske, og vinhuset har været økologisk certificeret siden 1999. Her går tingene ikke så stærkt og produktionen foregår, som den har gjort i generationer. På samme vis bruger Frascole aldrig nye fade og der tilsættes aldrig gær.

Frascole

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Frascole

Frascole ligger som i de drømme, vi har om Toscana. Her er små landsbyer, oliventræer og vinmarker så langt øjet rækker. Her er vigtige arkæologiske fund, der vidner om vinproduktion i området allerede på etruskernes tid, før romerne marcherede hertil. Markerne ligger mellem 300 og 500 meter, hvor de klimatiske egenskaber i Chianti Rufina-området kan blive ret ekstreme. Vinene laves på lokale druer som Sangiovese og Trebbiano, men også på druer, der kommer langvejs fra - f.eks. Pinot Noir.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]