ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Avondales effektive ænder. ’Terra Est Vita’ er latin og betyder ’Jord er liv’. Samtidig er det den sydafrikanske vinproducent Avondales meget velvalgte slogan. Avondale er rigt på dyrearter og planteliv.

Avondale

Pris
Serveringsforslag
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Avondale

Hele 13 jordtyper, lige fra tyk, mørk og leret jord til nedbrudt granit og sandsten, jord fyldt med klippestykker og jord helt uden de mindste småsten, er helt bogstaveligt grobund for vinene. Samtidig vokser en lang række livgivende planter, blomster og urter, som sikrer en naturlig flora, og at sunde mikroorganismer kan leve. Men det helt særlige ved Avondale er, at en flok ænder vralter rundt mellem vinstokkene, hvor de spiser snegle, der ellers er skadelige for vinproduktionen. Det er ret hyggeligt, men faktisk også meget effektivt og det sikrer, at der ikke er brug for sprøjtegifte.


Vin i sin naturligste form

De sunde, naturlige forhold sikrer, at mange former for liv trives. Det har den konkrete fordel, at produktionen på Avondale bliver mindre sårbar, og at jorden hurtigt regenererer sig selv.

Avondale bruger ikke kunstige tilsætninger og bruger tyngdekræften i stedet for pumper, når vinen transporteres rundt i tre etager topmoderne produktionsfaciliteter. På den måde bliver vinen ikke oxideret. Al gæring er på samme måde helt naturlig og i overensstemmelse med certificeringer ift. økologiske gæringsmetoder.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]