Gå til indhold

Menu

HJ Hansen Vin
Ryd

Find Butik

Arrangementer

Vinklub

Vinklub

Favoritter

3

Indkøbskurv

Kurv

Vis kurven
Varer i kurven
Du har opnået gratis levering
  • Total
    709,90
    Heraf moms: 141,98
  • Sommerudsalg ☀️ Spar op til 60%!

    Nitus Cava Brut, D.O. Reserva

    Nitus Cava

    Spanien
    Penedès
    • B.T.
      HARMONISK OG DEJLIG
    • Berlingske Tidende
      VELLAVET VIN
    • Berlingske Tidende
      GOD TIL PRISEN
    99,95pr. flaske

    Vælg favoritliste

    På lager online

    Vælg favoritliste

    Spanien
    Penedès

    Anmeldelser

    • B.T.
      HARMONISK OG DEJLIG
    • Berlingske Tidende
      VELLAVET VIN
    • Berlingske Tidende
      GOD TIL PRISEN

    Smagskommentar

    Lys gylden farve. Duften er meget ren med masser af frisk frugt. Smagen er velafbalanceret med en tør eftersmag.

    Varenummer:10434209

    Specifikationer

    Producent:Nitus Cava

    Land:Spanien

    Område:Penedès

    Klassifikation:D.O. Reserva

    Type:Mousserende

    Undertype:Brut, Non Vintage, Cava

    Dyrkningsmetode:Konventionel

    Glastype:Champagne

    Serveringsforslag:Skaldyr, Lyse fisk, Apéritif

    Alkohol:11,5%

    Proptype:Kork

    Flaskestørrelse:75 cl

    Stk. pr. kolli:6

    Emballagetype:Karton

    De fleste af os har allerede stiftet bekendtskab med den spanske mousserende vin, cava. Størstedelen af al cava fremstilles i Catalonien, som også var fødestedet for denne vin. Kravene til en cava er, at den skal fremstilles efter Méthode Traditionelle (tidligere kaldet champagnemetoden) af de til formålet godkendte druesorter med et begrænset udbytte (1 hl. most pr. 150 kg druer). Endvidere skal vinen lagre mindst 9 måneder på bundfaldet og have en alkoholprocent på mellem 10,8% og 12,8% ved aftapningen. Bodegas Sojosa blev grundlagt i 1985 af Arturo Ramos og Joseph M. Delgado Goma. I dag fremstiller bodegaen 1.500.000 flasker cava, som lagres i husets 2.300 m2 kældre. Da vingården blev grundlagt, fremstillede man udelukkende cava, men i dag har man også en mindre produktion af bordvin fra Penedès.

    De fleste af os har allerede stiftet bekendtskab med den spanske mousserende vin, cava. Størstedelen af al cava fremstilles i Catalonien, som også var fødestedet for denne vin. Kravene til en cava er, at den skal fremstilles efter Méthode Traditionelle (tidligere kaldet champagnemetoden) af de til formålet godkendte druesorter med et begrænset udbytte (1 hl. most pr. 150 kg druer). Endvidere skal vinen lagre mindst 9 måneder på bundfaldet og have en alkoholprocent på mellem 10,8% og 12,8% ved aftapningen. Bodegas Sojosa blev grundlagt i 1985 af Arturo Ramos og Joseph M. Delgado Goma. I dag fremstiller bodegaen 1.500.000 flasker cava, som lagres i husets 2.300 m2 kældre. Da vingården blev grundlagt, fremstillede man udelukkende cava, men i dag har man også en mindre produktion af bordvin fra Penedès.

    Varenummer:10434209

    HJ Hansen Vin
    H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, vin@hjhansen.dk